Video: Kalkun i paprikasauce med frisk pasta og broccoli
Kalkun i paprikasauce med frisk pasta og broccoliKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kalkunkød
-
200 gram Champignon
-
200 gram Bacon i tern
-
5 deciliter Madlavningsfløde 8%
-
70 gram Koncentreret tomatpure
-
500 gram Broccoli
-
500 Frisk båndpasta
Forklaring: Svits bacon sammen med kalkunstrimler ved høj varme til det har fået en gylden farve. Tilsæt champignon i skiver og lad det stå og simre lidt ved svag varme. Tilsæt krydderierne efter egen smag. Rør rundt. Tilsæt tomatpure og rør piskefløden i. Lad det hele stå og simre ved svag varme i ca. 15. min. Skær broccolien ud i små buketter og kog dem i ca. 5 min. Kog pasta i ca. 2 min. Serveres med varme hvidløgsflutes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Risotto med tigerrejer, muslinger, laks og parmesan
Pil rejerne, vask muslingerne og skær laksen ud i 2 cm terninger. Hak løg og hvidløg og...
Berlinere
Gæren udrøres i den lunkne mælk, smør, sukker, æg og mel tilsættes. Dejen arbejdes godt ig...
Banankage med valnødder
Mos bananerne. Hak eller knus valnøddekernerne groft. Pisk smør, sukker og hele æg gru...