Video: Stegte nudler med æg og grøntsager
En hurtig og lækker hverdagsret med masser af smag, som lækker takeaway, men bare hjemmelavet og klar på 20 minutter.Køkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
250 gram Ægnudler
-
2 stk Æg
-
1.2 stk Rød peberfrugt
-
100 gram Hvidkål
-
2 stk Forårsløg
-
2 stk Hvidløg
-
2 spsk Sojasauce
-
1 spsk Østerssauce
-
1 tsk Sesamolie
-
1 tsk Brun farin
-
1 stk Lime
Sådan gør du
Kog nudlerne efter anvisning, og skyl dem i koldt vand.
Skær alle grøntsager i tynde strimler, og hak hvidløg fint.
Pisk æggene let, og steg dem som en tynd omelet. Skær den i strimler og sæt til side.
Varm olie i en wok eller stor pande, og steg hvidløg og grøntsager i 2-3 minutter.
Tilsæt nudler, sojasauce, østerssauce, sesamolie og brun farin, vend det hele sammen.
Kom æggestrimlerne i, og steg yderligere 1 minut. Smag til med lime, salt og lidt chili.
Tips og tricks
Hemmeligheden bag gode stegte nudler er høj varme og hurtige bevægelser, så bevarer grøntsagerne sprødheden.
Tilsæt saucen til sidst, så nudlerne får den perfekte glans og klæbrige tekstur.
Du kan variere retten med broccoli, svampe eller edamamebønner for mere fylde.
Hvis du ønsker kød i kan du prøve retten med kylling, oksekød eller and.
Vil du gøre den ekstra spicy og takeaway agtig, rør en skefuld tørret chilli i til sidst det giver dybde, crunch og farve.
Lyst til andet asiatisk?
Prøv også vores opskrift med stegte ris med forårsløg
eller tigerrejer med nudler
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fadkoteletter
Fadkoteletter Fadkoteletter er et super lækkert vintermåltid. Du serverer gryderetten over...
Søndagsomelet
Placér en smurt tefalpande over middel varme. Steg hakkede svampe og finthakket forårsløg...
Asparges og nye kartofler i sursød sauce med koteletter
Sursød-rabarbersauceRens rabarberne og skær dem i ca. 1 cm. stykker. Kog rabarberne med li...