Video: Hurtig svampepasta med hvidløg og fløde
Hurtig svampepasta med hvidløg og flødeKøkken:
Ingredienser:
Nordisk
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
300 gram Frisk pasta
-
250 gram Svampe
-
2 stk Hvidløg
-
1 spsk Smør
-
2 deciliter Madlavningsfløde 8%
-
50 gram Revet parmesan
Fremgangsmåde
Kog pastaen al dente i saltet vand. Gem 1 dl pastavand.
Rens og skær svampene i skiver. Steg dem i smør på en stor pande, til de er gyldne og dufter.
Tilsæt hvidløg og steg kort.
Hæld fløden på panden og lad saucen simre i et par minutter.
Vend pastaen i saucen, tilsæt lidt pastavand hvis den virker for tyk.
Smag til med salt og peber, og server straks med parmesan og frisk timian/persille på toppen.
Velbekomme.
Tips og tricks
Steg svampene godt af, til de bliver gyldne det giver en mere intens smag.
Server retten sammen med fyldte portobello som forret, og slut af med en let salat for at balancere måltidet.
Prøv retten med frisk tagliatelle eller hjemmelavet pasta for ekstra luksus.
Vild med svampe?
Så prøv også vores opskrift på risotto med kantareller perfekt til de kølige efterårsaftener.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokolademousse med flødeskum og brændte nødder
Chokolademoussen: Varm 2 1/2 dl. fløde op, til det koger og hæld den over chokoladen. Rø...
Italiensk smør
Mos peber, urter, hvidløg og salt i en morter.Anbring den ønskede mængde smør på en lille...
Chokolade muffins
Bland sukker og æg, og tilsæt smør og mel løbende. Tilsæt til sidst chokolade. Bages i ca...