Video: Hindbærsnaps
HindbærsnapsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
24 timer 0 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
300 kg Friske hindbær
-
70 cl Vodka
-
2 spsk Honning
Sådan laver du hindbærsnaps
Kom hindbær i et syltetøjsglas og overhæl med klar Brøndum eller vodka.
Lad det trække i mindst tre uger, filtrér og smag til med rørsukker eller honning.
Nyd din hindbærsnaps!
Du kan sagtens bruge frosne hindbær, men vi anbefaler at generelt økologiske til denne opskrift.
Du kan også tilføje andre bær til din snaps, eller prøv at tilføj en vaniljestang.
Prøv også hasselnøddesnaps eller hyldeblomstsnaps.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalvesnitzel i ekstragon-flødesovs
Vend schnitzlerne i melet og steg dem i olie. Tag schnitzlerne af panden og svits de finth...
Blufærdige hakkebøffer
Det hakkede oksekød æltes med æg, rasp, salt, peber og presset hvidløg. Kødet formes til h...
Chiligryde
ChiligrydeSvits løg og hvidløg i olien. Tilsæt kødet og svits det godt, indtil det er brun...