Video: Fadbagt kylling med grønt og sauce
Fadbagt kylling med grønt og sauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kyllingelår
-
300 gram Ærter
-
350 gram Gulerod
-
175 gram Bacon i tern
-
125 gram Cherrytomat
-
20 gram Smør
-
3 stk Citron
-
0.5 liter Tomatjuice
-
2 deciliter Mælk
-
4 deciliter Ris
-
1 stk Hønsebouillonterning
Fadbagt kylling med grønt og sauce
Skær gulerødder i skiver af ca. 1 cm.
Skær cherrytomater i halve.
Skær bacon i tern/små stykker.
Skær citronerne i skiver.
Opløs hønsebouillonen i ½ dL. vand.
Smør et ildfast fad med lidt smør.
Læg kyllingelårene i fadet med skindsiden opad.
Tilsæt ærter, gulerødder og bacon til fadet.
Hæld den opløste bouillon, samt tomatjuice og lidt mælk i fadet, så det dækker grøntsagerne.
Læg citronskiver på kyllingelårene.
Bag nu retten i ovnen ved 200* (180* varmluft) i ca. 45-60 min.
Retten er færdig, når saften fra kyllingen ikke længere er rødlig, men er klar i farven.
Kog risene efter anvisningen på posen.
Velbekomme!
Tilbehør
Lav evt. gulerodstænger som tilbehør, og rør en dip af cremefraiche blandet med salt, peber og paprika.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Muffins med hvid chokolade og bær
Pisk æg, sukker og vaniljesukker godt sammen og rør mælken i, så det bliver mere flydende....
Mexicansk tacos med oksekød
Svits løgternene i olie, til de er klare, tilsæt så kødet og rør i det med en gaffel, til...
Forloren hare med sovs
Forloren hare med sovsStart med at røre en fars af kød, æg, løg, og rasp sammen i en skål....