Video: Nakkekotelet i chilikrydret kokosmælk
Nakkekotelet i chilikrydret kokosmælkKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Nakkekotelet
-
1 spsk Olie
-
1 stk Grønne chili
-
1 stk Fennikel
-
1 stk Snackpeber
-
4 deciliter Kokosmælk
-
2 spsk Tomatpure
-
1.5 stk Limesaft
-
2.3 stk Forårsløg
-
1 bdt Koriander
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Brun det på begge sider i varm olie i wok eller gryde. Krydder med salt og peber. Tilsæt resten af ingredienserne minus limesaft og varm forsigtigt op og lad retten småsimre i 10 min. Smag til med limesaft og salt. Drys med forårsløg og koriander.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hakkebøf i ovn
Hakkebøf i ovnTilsæt oksekød, sennep, lidt peber og salt i en skål. Farsen æltes grundigt,...
Helstegt kylling med tandoori og mangochutneydip
Bland tandooripulver, salt og peber med olie i en lille skål. Anbring kyllingen i en brade...
Nem tomatsalat
Nem tomatsalat Start med at skylle tomater og forårsløg under vandhanen. Herefter skal du...