Video: Nakkekotelet i chilikrydret kokosmælk
Nakkekotelet i chilikrydret kokosmælkKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Nakkekotelet
-
1 spsk Olie
-
1 stk Grønne chili
-
1 stk Fennikel
-
1 stk Snackpeber
-
4 deciliter Kokosmælk
-
2 spsk Tomatpure
-
1.5 stk Limesaft
-
2.3 stk Forårsløg
-
1 bdt Koriander
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Brun det på begge sider i varm olie i wok eller gryde.
Krydder med salt og peber.
Tilsæt resten af ingredienserne minus limesaft og varm forsigtigt op og lad retten småsimre i 10 min.
Smag til med limesaft og salt.
Drys med forårsløg og koriander.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kinesisk and
Gnid anden med salt overalt. Rist peberkornene på en tør pande i et par minutter. Knus dem...
Broccoli med bacon, kapers, peberfrugt og rosiner
Skær bacon i små stykker og steg det sprødt. Tilsæt broccoli i buketter og steg videre c...
Frisk tomatsalsa
Hak tomaterne fint og put stykkerne, sammen med al saften, i en skål. Hak chilierne fint o...