Video: Cæsarsalatdressing
CæsarsalatdressingKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
30 gram Parmesan ost
-
95 gram Mayonnaise
-
20 gram Dijonsennep
-
4 spsk Citronsaft
-
1 fed Hvidløg
-
4 stk Ansjosfileter i olie
-
1 tsk Hvidvinseddike
-
1 tsk Urtesalt
-
1 deciliter Olivenolie
Cæsarsalatdressing
Du skal starte med at rive parmesanen fint.
Kom herefter alle ingredienser med undtagelse af olien i blender og blend det sammen.
Nu skal olien tilsættes i en tynd stråle, mens blenderen kører.
Smag til med salt.
Hvis du gerne vil have en tyndere dressing, kan du fortynde den med lidt vand eller mere olie.
Den dressing, du ikke spiser, kan du hælde på et glas og gemme i køleskabet.
Din dressing er nu klar til servering – velbekomme!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Omelet med krydderurter
Krydderurterne hakkes groft (der anvendes mængder efter egen smag). Æggene piskes sammen m...
Kylling i svøb med tomat- og mozzarellasalat
Skær kyllingefileterne igennem på langs og svøb et stykke bacon om hver. Krydr med salt og...
Stuvet hvidkål
Sådan laver du stuvet hvidkål Fjern de yderste blade fra hvidkålen samt roden. Kålen skyll...