Video: Ingefærkage
IngefærkageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Blødt smør
-
200 gram Sukker
-
3.4 stk Æg
-
250 gram Gulerod
-
100 gram Hasselnød
-
100 gram Mørk chokolade
-
60 gram Syltet ingefær
-
225 gram Hvedemel
-
50 gram Grahamsmel
-
2 tsk Bagepulver
-
1 deciliter Ahornsirup
Skræl og riv gulerødderne groft. Hak chokoladen groft.
Rist nødderne til de begynder at dufte og få så meget af skindet af, som du kan. Hak dem groft.
Rør smør og sukker luftigt, rør sirup i og pisk æggene i en ad gangen.
Tilsæt gulerødder, nødder, chokolade, syltet ingefær, mel og bagepulver og bland dejen godt igennem.
Kom dejen i smurt lille bradepande (25-35 cm) og bag ved 165 grader i 1 time til kagen slipper en strikkepind.
Skæres kagen ud i firkanter og pak i madpapir.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Shepherd's pie
Shepherd's pieStart med at koge kartofler møre. Imens skæres chorizopølsen i tern, som eft...
Cowboy toast
Cowboy toastFørst kommer du oksekødet i en skål, og rører det sammen med engelsk s...
Bedstemors krydderboller
Opskriften er til 20 krydderboller. Mælken opvarmes til den er lun, hvorefter først gær o...