Video: Ingefærkage
IngefærkageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Blødt smør
-
200 gram Sukker
-
180 gram Æg
-
250 gram Gulerod
-
100 gram Hasselnød
-
100 gram Mørk chokolade
-
60 gram Syltet ingefær
-
225 gram Hvedemel
-
50 gram Grahamsmel
-
2 tsk Bagepulver
-
1 deciliter Ahornsirup
Skræl og riv gulerødderne groft. Hak chokoladen groft.
Rist nødderne til de begynder at dufte og få så meget af skindet af, som du kan. Hak dem groft.
Rør smør og sukker luftigt, rør sirup i og pisk æggene i en ad gangen.
Tilsæt gulerødder, nødder, chokolade, syltet ingefær, mel og bagepulver og bland dejen godt igennem.
Kom dejen i smurt lille bradepande (25-35 cm) og bag ved 165 grader i 1 time til kagen slipper en strikkepind.
Skæres kagen ud i firkanter og pak i madpapir.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocado med salat
Tomater, løg og hvidløg skæres i tern. Salathovedet renses, skylles og rives i småstykker....
Ærtesuppe med gedeostecreme
Sautér hvidløg og løg i en smule olivenolie i en varm gryde. Kom hvidvin og bouillon på. L...
Gulerod- basilikum- og appelsinsuppe
Hak selleri og løg og steg dem først i 2 min. ved medium varme i den opvarmede olie. Så ti...