Video: Chana masala
Chana masalaKøkken:
Ingredienser:
Andet
17
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
2 tsk Stødt spidskommen
-
5 fed Hvidløg
-
1 spsk Revet ingefær
-
2 tsk Stødt koriander
-
0.5 stk Frisk chili
-
0.5 tsk Stødt kardemomme
-
1 tsk Gurkemeje
-
2 tsk Garam masala krydderi
-
2 dåse Hakkede tomater
-
2 dåse Kikærter
-
1 deciliter Grøntsagsbouillon
-
2 tsk Sukker
-
1 tsk Salt
-
3 spsk Olivenolie
Tilbehør
-
0 Basmatiris
Pynt
-
0 Frisk koriander
Chana masala
Du skal begynde med at hakke løg og hvidløg fint.
Herefter skal chilien hakkes meget fint.
Sorter eventuelt frøstol, frøvæg og frø fra, hvis du ikke vil have en alt for stærk chilioplevelse.
Nu skal løg og spidskommen kommes i en gryde, hvor det sauteres ved middelvarme.
Når løgene er klare og bløde, skal hvidløg, ingefær, koriander, chili, kardemomme, gurkemeje og garam masala tilsættes.
Derefter tilsættes tomater og kikærter.
Retten skal røres godt igennem.
Retten skal nu bringes i kog under omrøring.
Lad det simre uden låg i ca. 20 minutter.
Du skal røre jævnligt i gryden, og hvis retten bliver for tyk, kan du tilsætte ca. 1 deciliter grøntsagsbouillon.
Slut af med at smage til med salt, sukker og ekstra krydderi efter smag.
Chana masalaen er nu klar til servering.
Anret med ris og frisk koriander – velbekomme!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet kartoffelsalat
Kartoflerne skæres i stykker efter behag, med eller uden skræl, og koges til en gaffel kan...
Grasshopper
Ryst alle ingredienser godt med is. Hæld i et cocktail glas og server.
Edamamebønnesalat
EdamamebønnesalatSkyl salaten, og sørg for at få det meste af vandet væk. Bræk salaten i m...