Video: Stifado med lammekød
Stifado med lammekødKøkken:
Ingredienser:
Andet
12
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
0.5 deciliter Sukker
-
1 deciliter Rødvinseddike
-
2.5 dåse Hakkede tomater
-
2.5 deciliter Rødvin
-
2 tsk Frisk rosmarin
-
1 stk Kanelstang
-
1 stk Laurbærblad
-
6 stk Lammeskank
-
500 gram Perleløg
-
1 kg Kartofler
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Olivenolie
Smelt sukkeret i en stor gryde ved middel varme.
Når sukkeret er blevet karamelliseret og gyldent, tilsættes rødvinseddike.
Rør rundt, til sukkeret er opløst.
Tilsæt tomat, rødvin, hakket rosmarin, kanelstang og laurbærblad og bring det i kog.
Tilsæt lammeskanker og lad retten simre, til kødet er mørt (ca. 2 timer.)
Blanchér løgene i 10 min. i en gryde.
Afkøl løgene og pil dem.
Skær kartoflerne i kvarte og kog dem møre i letsaltet vand.
Skær hvidløg i tynde skiver.
Opvarm olivenolie på en pande og svits hvidløget heri.
Tilsæt kartofler og steg dem, til de er gyldne, ca. 5 min.
Krydr med salt og peber.
Overfør med en hulske lammeskankerne til et fad.
Fjern laurbærblad og kanelstang fra saucen.
Hæld perleløgene i saucen og kog den lidt ind.
Hæld saucen over de stegte kartofler og servér dem med kartofler til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mysliknasekage
MysliknasekageRiv skallen af citronen. Rør alle ingreddienser sammen. Kom dejen i en lil...
Pasta med ost, bacon og porre
Bacon, løg og porre steges sammen ved god varme. Pastaen koges i vand, tilsat en bouillont...
Appelsinkage
Sådan laver du appelsinkageRør smør, sukker og vaniljesukker godt sammen. Rør æggene i et...