Video: Frikadeller med havregryn
Frikadeller med havregrynKøkken:
Ingredienser:
Nordisk
8
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Oksekød
-
2 Løg
-
1 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
2 Æg
-
2 deciliter Havregryn
-
2 deciliter Mælk
-
1.5 spsk Olivenolie
Frikadeller med havregryn
Først laves farsen.
Skræl og hak løgene i tern og bland dem med kød, æg, havregryn og mælk samt salt og peber.
Rul dejen ud og form til frikadeller.
Brug med fordel en stor spiseske hertil.
Brug en stor pande.
Varm olien op og steg så frikadellerne på panden.
De skal brunes cirka 2 minutter på begge sider og derefter skruer du ned til middel varme og giver dem 4-5 minutter mere på hver side til de er blevet gennemstegte.
Servér med fordel frikadellerne sammen en klassisk brun sovs eller brug dem til ovenpå et smørrebrød med kartoffel.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sable dej - en slags mør dej
Smør, flormelis, mandelmel, 120 g mel og æg røres til en homogen masse.Tilsæt resten af me...
Den glade kartoffelsuppe
Den glade kartoffelsuppeLøgene skrælles, snittes og brunes i 5-10 minutter ved jævn varme....
Farseret Blomkål i ovn
Sådan laver du Farseret blomkål:Farseret blomkål i ovn, fremgangsmåde:Blomkålen deles i bu...