Video: Frikadeller med havregryn
Frikadeller med havregrynKøkken:
Ingredienser:
Nordisk
8
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Oksekød
-
2 Løg
-
1 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
2 Æg
-
2 deciliter Havregryn
-
2 deciliter Mælk
-
1.5 spsk Olivenolie
Frikadeller med havregryn
Først laves farsen.
Skræl og hak løgene i tern og bland dem med kød, æg, havregryn og mælk samt salt og peber.
Rul dejen ud og form til frikadeller.
Brug med fordel en stor spiseske hertil.
Brug en stor pande.
Varm olien op og steg så frikadellerne på panden.
De skal brunes cirka 2 minutter på begge sider og derefter skruer du ned til middel varme og giver dem 4-5 minutter mere på hver side til de er blevet gennemstegte.
Servér med fordel frikadellerne sammen en klassisk brun sovs eller brug dem til ovenpå et smørrebrød med kartoffel.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lynsyltede rødløg
Lynsyltede rødløgBring vandet i kog. Skær rødløget i meget tynde skiver.Hæld det kogende v...
Kyllingelever med timian, bacon og karameliserede skalotteløg
Varm olien op i en pande til den næsten ryger. Tilsæt bacon og steg i 1-2 min. hvorefter k...
Nem moussaka med kartofler og Bacon
Tænd ovnen på 200 grader.Skræl og skær kartofler i skiver og læg dem på en bageplade og ba...