Video: Kylling med citron- og kaperssauce
Kylling med citron- og kaperssauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
0.25 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
4 stk Kyllingebryst
-
1 spsk Olivenolie
-
0.75 deciliter Tør vermouth
-
3 spsk Citronsaft
-
1.5 tsk Kapers
-
1 spsk Frisk persille
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
Varm olivenolien på en sliplet pande over middelhøj varme.
Tilsæt kyllingekød og steg det i 5 min. på hver side eller til det er helt gennemstegt.
Fjern kødet fra panden og hold det varmt.
Sauce:
Tilsæt vermouth, citronsaft og kapers til panden.
Skrab så mange af de fastbrændte stykker af panden som muligt (det giver smag til saucen).
Kog saucen, til den er kogt lidt ind (ca. 2 min.).
Rør hakket persille i saucen og hæld den over kyllingebrysterne. Servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokolade frosting
Sådan laver du chokolade frostingSmelt mælkechokoladen og lad det køle af til stuetemperat...
Bønnesalat med cherrytomater og urtedressing
Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 3 min. eller til de er møre. Afkøl dem under koldt van...
Julesalat
Skær rødkålen meget tyndt og vend den med olie, salt og peber samt evt. gløggsaft.Rist nød...