Video: Kylling med citron- og kaperssauce
Kylling med citron- og kaperssauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
0.25 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
4 stk Kyllingebryst
-
1 spsk Olivenolie
-
0.75 deciliter Tør vermouth
-
3 spsk Citronsaft
-
1.5 tsk Kapers
-
1 spsk Frisk persille
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
Varm olivenolien på en sliplet pande over middelhøj varme.
Tilsæt kyllingekød og steg det i 5 min. på hver side eller til det er helt gennemstegt.
Fjern kødet fra panden og hold det varmt.
Sauce:
Tilsæt vermouth, citronsaft og kapers til panden.
Skrab så mange af de fastbrændte stykker af panden som muligt (det giver smag til saucen).
Kog saucen, til den er kogt lidt ind (ca. 2 min.).
Rør hakket persille i saucen og hæld den over kyllingebrysterne. Servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunpostejer
Rør hakket kalkunkød, reven pære, hakket persille, salvie, salt, peber, allehånde og letpi...
Salat med røget laks og fennikel
Dressing: Rør sennep, sukker, olivenolie og citronsaft sammen i en lille skål.Snit fennike...
Æblestang
Butterdejspladerne tøs op og rulles ud til ca. dobbelt størrelse.Æblerne skrælles, skæres...