Video: Kylling med citron- og kaperssauce
Kylling med citron- og kaperssauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
0.25 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
4 stk Kyllingebryst
-
1 spsk Olivenolie
-
0.75 deciliter Tør vermouth
-
3 spsk Citronsaft
-
1.5 tsk Kapers
-
1 spsk Frisk persille
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber. Varm olivenolien på en sliplet pande over middelhøj varme. Tilsæt kyllingekød og steg det i 5 min. på hver side eller til det er helt gennemstegt. Fjern kødet fra panden og hold det varmt. Sauce: Tilsæt vermouth, citronsaft og kapers til panden. Skrab så mange af de fastbrændte stykker af panden som muligt (det giver smag til saucen). Kog saucen, til den er kogt lidt ind (ca. 2 min.). Rør hakket persille i saucen og hæld den over kyllingebrysterne. Servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Baconstegt laks med ærtemos
ÆrtemosPil hvidløg og læg dem i en gryde med kogende vand.Lad dem koge i et par minutter....
Islandsk lagkage
Æggehviderne piskes stive. Flormelis og kokosmel vendes i. Dejen hældes i en passende form...
Helleflynderterrine med broccoli og hummer
Skær fisken i vilkårlige tern og afkøl kødet godt. Hak det i en food-processor, tilsæt lid...