Video: Æggekage
ÆggekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
6 stk Æg
-
8 stk Hvide champignon
-
1.5 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Forårsløg
-
1 stk Løg
-
1 pakke Bacon i skiver
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Sort peber
-
1 tsk Hvidløgspulver
-
2 spsk Olie til stegning
1. Miks æg, revet mozarella og krydderier sammen i en skål
2. Skær alle grøntsager i tern (forårslåg i fine skiver)
3. Steg bacon i en stor pande, men ikke til det er gennemstegt - Tag af og lig på et stykke køkkenrulle
4. Behold baconfedtet i panden eller tilføj 1 spsk olie til stegning af champignoner. Steg til de er møre.
5. Tilføj resten af grøntsagerne (peberfrugt, løg, forårsløg) og tilføj 1 spsk olie mere, hvis nødvendig. Steg til de er møre.
6. Skru ned på et lavt blus og tilføj æggemassen over grøntsagerne. Rør forsigtigt det hele sammen.
7. Lig låg på panden og lad massen bage til færdig. Hav tålmodighed. Ved høj varme brænder bunden på.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksebryst i peberrodssovs
Skær kød i tern og dæk med vand i gryde og kog. Fjern skum.Løg, selleri og peberrod i tern...
Grillspyd med grøntsager
Grillspyd med grøntsagerStart med at lægge dine spyd i blød i koldt vand. Så undgår du, at...
Asiatisk nudelsalat m. oksekød
Rist jordnødder på en tør pande og stil til side. Kog nudlerne efter anvisningen på pakke...