Video: Dijonmørbrad
DijonmørbradKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1 stk Svinemørbrad
-
2 tsk Olivenolie
-
5 deciliter Hønsebouillon
-
2 spsk Dijonsennep
-
1 spsk Majsmel
Skær mørbraden i medaljoner.
Svits medaljonerne på en pande med varm olie, til de er brunede.
Rør bouillon, sennep og majsmel sammen i en lille skål.
Hæld denne sauce over medaljonerne på panden.
Lad det simre indtil saucen er kogt ind og medaljonerne er gennemstegte.
Spørgsmål:
Hvad skal man evt servere til denne ret.
Svar:
Stegte hele små kartofler, og måske stege lidt bacon og hvidløg med.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
27/09-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerods og løgsuppe
- Svits grøntsagerne i en stor gryde - tilføj hønse/grøntsagsfond - tilføj smøreost - s...
Andesovs til julen
Sådan laver du lækker Andesovs til JulenBrun andelårene i en stor gryde. Tilsæt rødvin, va...
Festmørbrad med champignon- og løgfyld
Del mørbraden i 2 stykker, som du flækker på langs, men ikke helt igennem.Slå kødet med en...