Video: Proteinrige bananmuffins
Proteinrige bananmuffinsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Modne bananer
-
3 stk Æg
-
100 gram Skyr
-
3 tsk Sødemiddel (svarende til sukker vægt)
-
1.2 deciliter Vand
-
1 tsk Stødt kanel
-
1 spsk Fiberhusk
-
30 gram
-
2.5 deciliter Finvalsede havregryn
-
50 gram Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
80 gram Mørk chokolade
-
1 tsk Proteinpulver
- Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
- Brug en gaffel til at mose bananerne i en stor skål.
- Tilføj æg, sødemiddel, skyr, vand, kanel, FiberHusk og proteinpulver. Mix ingredienserne sammen til en tyk,flydende masse.
- Blend dine havregryn, så de får en melet tekstur (dette er valgfrit).
- Skær din chokolade i grove stykker.
- Tilføj resten af ingredienserne og mix godt sammen.
- Find og fyld dine muffinsforme 2/3 op med dejen.
- Bag dine muffins i 20 minutter.
- Velbekomme.
- Benyt skyr med vaniljesmag. Har du skyr natural, så smid 1 tsk. vaniljesukker i dejen.
- Benyt proteinpulver med vanilje eller banansmag. Opskriften kan dog sagtens laves uden.
- Jeg brugte Easis Perfect Sød - flydende sødemiddel.
- Brug silikonemuffinsforme.
- Nyd dine muffins lune
Spørgsmål:
Hej, Under ingredienser står ingenting on proteinpulver men det står under fremgangsmåde, hvor er fejlen ?
Svar:
Hej Lene
Tusind tak for din henvendelse. Ja, du har fuldkommen ret; proteinpulver er ikke nævnt under ingredienser, og det er selvfølgelig en fejl.
Vi har netop nu korrigeret fejlen.
Mange hilsner og god weekend :)
Dina
20/06-2021 af Dina
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hellefisk i fad
Pensl fisken med olie og krydrSkær champignon i skiver og læg henoverLæg friske asparges v...
Tebirkes
Sådan laver du tebirkes Varm mælken til den føles lun, når du mærker den med lillefingeren...
Lakselasagne
LakselasagneSauce: Smelt smør i en gryde under svag varme, når det er smeltet, røres hvede...