Video: Græsk farsbrød
Græsk farsbrødKøkken:
Ingredienser:
Andet
12
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
2 fed Hvidløg
-
1.2 stk Squash
-
1.2 stk Peberfrugt
-
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
-
3.4 tsk Salt
-
25 gram Rasp
-
1 stk Æg
-
100 gram Feta 40+
-
50 gram Tomatpure
-
1 spsk Olivenolie
-
1 spsk Soltørrede tomater i olie
Græsk farsbrød
Først starter du med at forvarme ovnen til 200 grader.
Derefter piller du løg og hvidløg, og hakker begge dele fint.
Skyl derefter squashen, og fjern de våde kerner i midten, og perberfrugten.
Derefter skærer du dem begge i fine tern.
Kom derefter løg, hvidløg, squash, peberfrugt og hakket svine- og kalvekød op i en skål.
Derefter tilsættes salt, rasp, æg og evt. soltørrede tomater (disse kan undlades), og ælt det.
Smuldr feta, og rør den forsigtigt i.
Derefter former du farsen til et farsbrød, og lægger det på en bageplade med bagepapir.
Rør samtidig koncentreret tomatpuré og olivenolie sammen, og smør det på farsbrødet.
Så steger du det græske farsbrød i ovnen i 35-40 minutter, til det er gennemstegt.
Dit farsbrød er nu klar til at blive serveret, velbekomme!
Variationer
Farsbrød serveres bedst med kartofler eller et godt brød.
Vi har også opskrifter på andre farsbrød, som også er virkeligt lækre. Vi kan foreslå et klassisk kalkunfarsbrød, eller dette farsbrød med bacon.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegt blæksprutte
Rensning af blæksprutte:Først skilles arme, hoved og indvolde fra resten af kroppen ved at...
Påskelam med kartofler og artiskok
1) Forvarm ovnen til 190°C.2) Knus en kvist rosmarin i en morter og tilsæt salt, peber og...
Svinemørbrad i chili og paprika
Stød alle krydderier i en morter og hæld dem derfter i en skål.Skær nu mørbraden i bøffer...