Video: Farsbrød med bacon
Farsbrød med baconKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
1.2 stk Revet løg
-
3 spsk Havregryn
-
1 deciliter Bouillon
-
1.2 tsk Salt
-
1 stk Æg
-
200 gram Bacon
Sådan laver du farsbrød med bacon
Bland kød, løg, havregryn, boullion, salt og æg sammen, og form til 2 farsbrød.
Bacon vikles om farsbrødene og bages ved 200 grader i ca 45 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbærshake
Skrab vaniljekornene uf af vaniljestangen og kom det i en blender med de øvrige ingrediens...
Ribollita - toscansk suppe
Læg de tørrede borlottibønner i blød natten over i rigeligt koldt vand. Opvarm olivenolie...
Boller som mellemmad
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt kvark. Rør...