Video: Farsbrød med bacon
Farsbrød med baconKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
1.2 stk Revet løg
-
3 spsk Havregryn
-
1 deciliter Bouillon
-
1.2 tsk Salt
-
1 stk Æg
-
200 gram Bacon
Sådan laver du farsbrød med bacon
Bland kød, løg, havregryn, boullion, salt og æg sammen, og form til 2 farsbrød.
Bacon vikles om farsbrødene og bages ved 200 grader i ca 45 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pandekager uden smør
Pandekager uden smørPisk mel og mælk sammen i en skål, det skal blive til en ensartet mass...
Endivie med røget ørred og flødeost med urter
Bland de fire første ingredienser i en lille skål. Krydr med friskmalet sort peber. Del...
Æbletærte med mandelcreme
Dej: Hvedemel og tempereret smør blandes sammen. I en anden skål piskes æg, sukker og vand...