Video: Farsbrød med bacon
Farsbrød med baconKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
1.2 stk Revet løg
-
3 spsk Havregryn
-
1 deciliter Bouillon
-
1.2 tsk Salt
-
1 stk Æg
-
200 gram Bacon
Sådan laver du farsbrød med bacon
Bland kød, løg, havregryn, boullion, salt og æg sammen, og form til 2 farsbrød.
Bacon vikles om farsbrødene og bages ved 200 grader i ca 45 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stifado med lammekød
Smelt sukkeret i en stor gryde ved middel varme. Når sukkeret er blevet karamelliseret og...
Pita med grillede kalkunbøffer
Steg sennepskornene på en tør pande, til de begynder at poppe. Overfør kornene til en sk...
Paprikagryde med kylling
Paprikagryde med kyllingSkær kyllingefileterne ud i mellemstore stykker. Steg kyllingestyk...