Video: Farsbrød med bacon
Farsbrød med baconKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
1.2 stk Revet løg
-
3 spsk Havregryn
-
1 deciliter Bouillon
-
1.2 tsk Salt
-
1 stk Æg
-
200 gram Bacon
Sådan laver du farsbrød med bacon
Bland kød, løg, havregryn, boullion, salt og æg sammen, og form til 2 farsbrød.
Bacon vikles om farsbrødene og bages ved 200 grader i ca 45 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med spejlæg, karamelliserede løg og bacon
Svits bacon til det er sprødt i en stor gryde over middelhøj varme. Lad det dræne på køkke...
Timianmarineret andebryst med rødkålssalat
Timianmarineret andebryst med rødkålssalatBrystet grilles 12-20 minutter alt efter hvad ma...
Tortillasuppe
Forvarm ovnen til 200°C. Skær tortillaerne i strimler, læg bagepapir på en bageplade og læ...