Ossobuco med safranris og cremulata

Ossobuco med safranris og cremulata
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

21


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 14/05-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips: På den tid af året hvor tomaterne ikke er i sæson kan du bruge en dåse hakkede tomater.
I stedet for at koge retten kan du tilberede den i ovnen. Kom den i en ovnfast gryde med låg og steg ved 175°

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Boller natten over

Vegetar
Vegansk Mad

Det bliver til ca. 15 Boller Bland vand, gær, salt og olie sammen, tilsæt mel og rør g...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kanelkage med sirup

Vegetar
Fedtfattig mad

Forvarm ovnen til 175°C. Smør en kageform og strø lidt mel på indersiden. Rør mel, bage...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Oksehaleragout

Stærk mad
Kødretter

Kødet brunes i smør på en pande, og lægges efterhånden over i en stor stegegryde. Løg og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag