Ossobuco med safranris og cremulata

Ossobuco med safranris og cremulata
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

21


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tips: På den tid af året hvor tomaterne ikke er i sæson kan du bruge en dåse hakkede tomater.
I stedet for at koge retten kan du tilberede den i ovnen. Kom den i en ovnfast gryde med låg og steg ved 175°

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Lam i rødvin

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Chilier, vin, hvidløg, ingefær, spidskommen, koriander og salt kommes i en blender, som kø...

  1
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
Opskrift

Kinesiske forårsruller med sød chilidip

Vegetar
Stærk mad
Fedtfattig mad

Skær kål, forårsløg, chili, ingefær og hvidløg i meget små stykker. Lynsteg sammen med res...

  1
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
Opskrift

Fadkylling

Proteinrig mad
Fjerkræ

Del kødet i 3 stykker, krydder med paprika og læg det i et smurt fad. Svist porre og baco...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag