Ossobuco med safranris og cremulata

Ossobuco med safranris og cremulata
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

21


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 14/05-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips: På den tid af året hvor tomaterne ikke er i sæson kan du bruge en dåse hakkede tomater.
I stedet for at koge retten kan du tilberede den i ovnen. Kom den i en ovnfast gryde med låg og steg ved 175°

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tykkam classico

Proteinrig mad
Kødretter

Løg og æble skæres i både. Gulerod skæres i tykke skiver og lægges sammen med svesker i en...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Stir-fry svinemørbrad med chili og koriander

Stærk mad
Kødretter

Skær mørbraden i tern på ca. 2 cm. Hak løg og peberfrugt groft. Chilien frigøres for frø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bruschetta med hvidløg og tigerrejer

Fiskeretter

Pil rejerne, knus hvidløget og lad det marinere sammen. Skær tomater og bland dem med...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag