Ossobuco med safranris og cremulata

Ossobuco med safranris og cremulata
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

21


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tips: På den tid af året hvor tomaterne ikke er i sæson kan du bruge en dåse hakkede tomater.
I stedet for at koge retten kan du tilberede den i ovnen. Kom den i en ovnfast gryde med låg og steg ved 175°

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Penne cacio e pepe

Vegetar
Proteinrig mad

Kog pastaen al dente i rigeligt vand tilsat salt. Riv parmasan- og pecorinoost. Vend den...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gulerodspesto

Vegetar
Vegansk Mad

Sådan laver du gulerodspesto Skræl gulerødderne, skær dem i mindre stykker. Fyld en gryde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Marokkansk lam-tagine med kikærter og couscous

Fedtfattig mad
Kødretter

Skær lammekødet ud i terninger. Hak hvidløg, og løg fint. Steg det hele sammen med koriand...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag