Vinter Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 70 calories 77.8175 carb 29.6875 fat 21.35 fiber 46.7575 protein 13.9385 fat 4.805 sugar

Video: Osso buco med safranris og cremulata

Osso buco med safranris og cremulata

Osso buco med safranris og cremulata

Osso buco med safranris og cremulata
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Italiensk

21


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 14/05-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tips: På den tid af året hvor tomaterne ikke er i sæson kan du bruge en dåse hakkede tomater.
I stedet for at koge retten kan du tilberede den i ovnen. Kom den i en ovnfast gryde med låg og steg ved 175°

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Asparges med parmesansmør

Vegetar
Proteinrig mad

Kog asparges i letsaltet vand til de er møre, men stadig sprøde (ca. 3 min.).Dræn dem og l...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3211
Opskrift

Grønne bønner med basilikumvinaigrette

Vegetar

Kog bønnerne i letsaltet vand til de er akkurat møre. Put dem i en si og hæld koldt vand o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3208
Opskrift

Græske lammeskanker

Kødretter
Fjerkræ

Forvarm ovnen til 160°C. Opvarm olien i en stor gryde (stor nok til at have alle lammeskan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 5746

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag