Video: Braiseret rødkål med tranebær
Braiseret rødkål med tranebærKøkken:
Type:
Ingredienser:
Nordisk
Tilbehør
6
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Olivenolie
-
3 Hvidløg
-
250 gram Tranebær
-
3 spsk Rødvinseddike
-
1 Frisk rødkål
-
3.4 deciliter Rødvin
Braiseret rødkål med tranebær
I en stor gryde opvarmes olivenolie og knuste hvidløg, over middel varme i 2 min. Derefter tilsætter du halvdelen af tranbærrene, samt vineddike til gryden. Læg et låg på gryden og lad det simre i ca. 5 minutter eller til tranebærrene brister.
Snit rødkålen eller shred det i en foodprocessor, tilsæt derefter reven rødkål og rødvinen. Læg atter låg på og lad det simre i 20 minutter eller indtil kålen er færdig. Rør af og til.
Rør de resterende tranebær i, og fjern gryden fra varmen. Behold låg på gryden og lad det hvile i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Din ret er nu klar til at blive serveret, velbekomme.
Til julemiddagen
Denne rødkåls ret bliver ofte serveret som tilbehør til kalkun eller flæskesteg til julemiddagen.
Spørgsmål:
2,5 tranebær er ikke meget. Hvor mange tranebær ( i gram) skal man regne med? Venlig hilsen, Frank
Svar:
Hej Frank,
Mange tak for dit spørgsmål. Jeg har lige været inde og kigge på den pågældende opskrift og kan se der har været en fejl i opsætningen af ingredienserne.
Den er nu blevet opdateret, og tranebær er blevet ændret til 250 gram. Beklager forvirringen. :)
Jeg håber du kan lide opskriften.
Venlig hilsen,
Tinne, opskrifter.dk
13/11-2020 af Tinne Ringgren
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Paprikagryde med kylling
Paprikagryde med kyllingSkær kyllingefileterne ud i mellemstore stykker. Steg kyllingestyk...
Orientalsk rejesalat
Orientalsk rejesalatSkyl rejerne under vand. Lad dem afdryppe i et dørslag.Snit mango, pap...
Kalvefrikassé med forårsgrønt
Kom kødet i en gryde med vand, så det dækker. Kog op og skum suppen og tilsæt salt og evt....