Video: Juleklejner
JuleklejnerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Bagværk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
240 gram Smør
-
240 gram Sukker
-
700 gram Hvedemel
-
4,5 spsk Piskefløde 38%
-
180 gram Æg
-
3 stk Skal af citron
-
Palmin
Juleklejner
Klejner er den ældste af de danske julesmåkager. Da man i gamle dage var i stand til at lave klejner i en gryde med fedt over ilden, så var der ikke behov for et komfur. Vi foreslår dog, at du bruger et komfur.
Sådan laver du hjemmelavede juleklejner
Alle ingredienserne æltes sammen og dejen stilles på køl et døgn.
Dejen rulles ud mellem 2 plastikposer skæres med en klejnespore i trekanter med et hul i midten til at vide dejen igennem, koges i palmin til de er gyldne.
Velbekomme!
Julegodter
Uanset om du har brug for små godbidder, når du er på farten, til at give som gaver, eller som festlige snacks til din julefest, vil denne slags julesnackopskrifter hjælpe dig og dem omkring dig til at få det bedste ud af sæsonen. Prøv også disse lækre julehavregrynskugler og julevaniljekranse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Smørstegt kylling med timian
Opvarm en stor pande over middel varme. Steg kyllingebrysterne gyldenbrune. Tilsæt smør...
Chokoladekage i springform
Pisk æg og sukker meget hvidt. Bland kakao, salt, vanille, appelsinskal, mel og bagepulver...
Hønsesalat
Hønsesalat Kog en kylling eller nogle kyllingefileter og køl dem derefter af i køleskab.Nå...