Fyldte portobello svampe med ost og bacon

Fyldte portobello svampe med ost og bacon
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Tilbehør

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Portvin Quinta Infantado 10 års tawny


Vinhus: Quinta do Infantado, Portugal, Type: Hedvin Infantados Tawny blandes af 3-4 forskellige årgange, og som altid med Infantado er vinene dyrket økologisk. Brunrød og orange står vinen flot i glasset med klassisk Tawny nuancer i duften med bl.a. appelsinskal, læ... læs mere


Køb og spar 10%  

Brug rabatkode: OPSKRIFTER

Tips & tricks

Man man udskifte bacon med fx. chorizo pølser.

For et mere italiensk islæt brug da mozarella ost, og for lidt mere smag brug pecorino.

!OBS! Vær opmærksom på om svampene har tørret nok, inden du fylder dem med fyldet.

Nogle gange er det nødvendigt med mere end 10 mins. tørring, alt efter svampenes størrelse.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grillet laks med ananas-koriandersauce

Stærk mad
Fiskeretter

Skræl ananasen, fjern kernen og skær den mindre stykker. Opvarm ananas, juice, limesaf...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bettina´s boller

Vegetar
Proteinrig mad

Lun mælken og opløs gæren i denne. Tilsæt smeltet margarine. Dernæst tilsættes sukke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Praline parfait

Vegetar

Opvarm knap halvdelen af sukkeret sammen med vand indtil det bliver en brun masse. Tilfø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag