Glasnudelsalat

Glasnudelsalat
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Tilbehør

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 16/10-2018

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Salaten skal spises med det samme når dressingen hældes over. Ellers bliver den kedelig. Glasnudler skal også spises med det samme, og det er ikke godt at opbevare det til næste dag.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Nigri-sushi med tun

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Ris: Skyl risen et par gange i koldt vand til vandet er klart, og lad den derefter dryppe...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalve-lårtunge

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Sådan laver du Kalve-lårtungeKalvelårtungen kommes i kogende vand i en gryde. Vandet skal...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gratineret tortellini i tomatsovs

Vegetar
Stærk mad

Giv tortellini et opkog på ca. 1 min. Hæld dem der efter i et fad. Svits løg og hvidløg i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag