Video: Fedtfattig kyllingelasagne med grøntsager
Fedtfattig kyllingelasagne med grøntsagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
20
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
200 gram Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
500 gram Hakket kyllingekød
-
300 gram Citronsaft
-
300 gram Gulerod
-
100 gram Pastinak
-
100 gram Champignon
-
1 stk Hakkede tomater
-
1.5 deciliter Grøntsagsbouillon
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Citronpeber
-
1 tsk Tørret salvie
-
2 tsk Tørret rosmarin
-
1 tsk Paprika
-
2 spsk Olivenolie
-
4 spsk Hvedemel
-
5 deciliter Skummetmælk
-
1 knsp Stødt muskatnød
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 spsk Peber
Fedtfattig kyllingelasagne med grøntsager
Pil og hak løg og hvidløg.
Skræl squash, gulerødder og pastinak og skyl og riv på rivejern.
Rens champignonerne og hak dem groft. Svits løget i 1 tsk olivenolie, til det er gennemsigtigt.
Tilsæt kødet og varm det til det er brunet.
Tilsæt hvidløg, squash, gulerødder, pastinak og champignon og rør godt. Tilsæt flåede tomater, vand og bouillonterning sammen med krydderierne og kog sovsen op.
Skru ned for varmen og lad den småsimre i 20 minutter.
Smag evt. til med salt og peber.
Bechamelsaucen
Varm olien op i en kasserolle og tilsæt melet.
Lad simre lidt, men pas på, at melet ikke tager farve.
Tilsæt mælken lidt ad gangen, under omrøring.
Lad saucen koge op og smag til med salt, peber og muskatnød.
Læg lasagne og kødsovs skiftevis i lag i et lasagne-fad.
Start og afslut med et lag kødsovs og fordel bechamelsaucen over.
Drys med revet ost.
Bag lasagnen i en forvarmet ovn ved 180 grader C. alm. ovn i 40 minutter, eller til osten er fint gylden.
Din fedtfattige kyllingelasagne med grøntsager er klar til servering - bon appetit!
Server evt. med nybagt brød og tomatsalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Majs spareribs
Majs spareribsSkær forsigtigt majskolberne i kvarte på langs, så hver majskolbe giver 4 “r...
Rejecocktail med cherrytomater
Rejecocktail med cherrytomater.Dressingen blandes - kan med fordel laves i god tid, da den...
Pasta med ærter, spinat og gedeost
Kog pastaen al dente. Bælg ærterne og skyl spinaten, skær springløg (eller forårsløg) i ty...