Video: Salat - varm - PEPERONATA AF PEBERFRUGTER
Salat - varm - PEPERONATA AF PEBERFRUGTERKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Tilbehør
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
100 gram Løg
-
600 gram Rød peberfrugt
-
1 stk Hvidløgs fed
-
4 spsk Olivenolie
-
1 dåse Flåede tomater i dåse
-
Pinjekerner
-
Frisk persille
-
Frisk koriander
-
Køkkensalt
-
Peber
-Flæk peberfrugterne, fjern stilk og kernehus. Skær frugtkødet i brede strimler. Knus hvidløgsfeddet. -Varm olivenolien i en gryde med hvidløget, tilsæt peberfrugterne, og lad dem stege i ca. 5 min., til de har fået lidt farve. Rør af og til. -Hæld saften fra de flåede tomater, del tomaterne i to, og fjern rester af stilke og lignende. -Hæld tomaterne ved peberfrugterne, og krydr med salt og peber. Skru ned for varmen, og lad peberfrugterne simre i 15-20 minutter med tomaterne, gerne tildækket. -Pynt: Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne, pas på, de brænder let på. Server pebersalaten lun eller kold med pinjekerner, koriander og hakket persille over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med ærter, spinat og gedeost
Kog pastaen al dente. Bælg ærterne og skyl spinaten, skær springløg (eller forårsløg) i ty...
Grove burgerboller
Opløs gæret i lunken vand tilsæt salt, sukker, olie og æg.Tilsæt havregryn og rugmel. Ælt...
Chokoladesmåkager
Tænd ovnen på 175 grader. Læg bagepapir på 2 plader. Pisk æggehviderne i en skål. De ska...