Video: Peperonata
PeperonataKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
6 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Hvidløgs fed
-
4 spsk Olivenolie
-
1 dåse Flåede tomater i dåse
-
0 Pinjekerner
-
0 Frisk persille
-
0 Frisk koriander
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Peperonata
Flæk peberfrugterne, fjern stilk og kernehus.
Skær frugtkødet i brede strimler.
Knus hvidløgsfeddet.
Varm olivenolien i en gryde med hvidløget, tilsæt peberfrugterne, og lad dem stege i ca. 5 min., til de har fået lidt farve.
Rør af og til.
Hæld saften fra de flåede tomater, del tomaterne i to, og fjern rester af stilke og lignende.
Hæld tomaterne ved peberfrugterne, og krydr med salt og peber.
Skru ned for varmen, og lad peberfrugterne simre i 15-20 minutter med tomaterne, gerne tildækket.
Server pebersalaten lun eller kold med pinjekerner, koriander og hakket persille over.
Tips til din peperonata
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne, pas på, de brænder let på.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lynstegt hummer med sauce
Hak hummeren i stykker og fjern skallerne. Skær hummerkødet i mundrette bidder. Lav en mar...
Steak med hjemmelavede pommes frites
Skræl kartoflerne og skær dem i stave. Kog dem i let saltet vand til de er næsten møre. Hæ...
Kalkun med ingefær og chili
Skær kødet i meget tynde strimler. Skræl ingefæren og skær den i 2 cm. meget tynde strimle...