Video: Chocolate Chip Cookies
Chocolate Chip CookiesKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
190 gram Hvedemel
-
1.5 tsk Bagepulver
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
165 gram Mørk chokolade
-
165 gram Mørk chokoladeknapper
-
85 gram Smør
-
175 gram Rørsukker
-
1 stk Vanillestang
-
2 stk Æg
-
50 gram Flormelis
Sigt mel, bagepulver og salt sammen og sæt det til side.
Pisk det bløde smør med sukker og vaniljemarv til det er lyst og skummende.
Smelt halvdelen af chokoladen i mikroovn (2 x 20 sekunder - rør til alt er smeltet) eller over vandbad.
Piske den smeltede chokolade i sukkerblandingen.
Tilsæt et æg af gangen og pisk grundigt inden melblandingen tilsættes.
Det skal ikke piskes så meget nu, melet skal bare være optaget helt.
Vend til sidst resten af chokoladen i.
Den færdige dej kommes i en bøtte eller dækkes med film og sættes i fryseren i ca 20 minutter.
Tænd i mellemtiden ovnen på 175°C.
Dejen er nu hård og til at lave kugler af.
Brug en ske eller is-ske til at grave en portion løs.
Tril dejen til små kugler på ca 2,5 - 3 cm i diameter.
Bages ca 8-10 min ved 175 grader
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Schnitzel med parmesan
Bank kødet, vend det i parmesanost og steg det gyldent i smørret. Krydr med salt og peber....
Fiskaflak
Rens, skyl, og salt fisken. Derefter skyl fisken igen og lad den tørre lidt.Pisk æggehvide...
Dansk gullasch
Dansk gullash Roastbeef eller andet skært oksekød skæres i terninger på ca. 2x2 cm. Løg og...