Video: Vafler med kernemælk
Vafler med kernemælkKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
5 Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
3 spsk Sukker
-
1 tsk Salt
-
4 Æg
-
5 deciliter Kærnemælk
-
1 Vanillestang
-
1 gram Smeltet smør
Vafler med kernemælk
Mix først alle dine tørre ingredienser sammen i en skål.
Tilsæt så æg og kernemælk.
Pisk dejen sammen.
Smelt smøren og vend det i dejen.
Put dejen i et forvarmet vaffeljern ved høj varme.
Brug ca. 1 dl dej til hver vaffel og varm i ca. 2 minutter – indtil de er gyldne.
Nu kan du servere dine vafler.
Drys noget flormelis over og server gerne med frisk frugt eller honning.
Vi har i øvrigt også et godt bud på et alternativ til vaflens kusine, nemlig disse pandekager. Du skal heller ikke snydes for den franske dessert, der er bedre kendt som crêpes suzette. Ligesom med bananvaflerne så passer en kugle is helt perfekt til disse desserter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt jordskoksuppe med stegt jomfruhummer og smørristede hasselnødder
Pil jomfruhummerne og sæt dem derefter på køl.Del jordskokkerne i 2 portioner. Bag den ene...
Stegt andebryst
Sådan laver du stegt andebryst Start med at duppe andebrystet med et stykke køkkenrulle så...
Hjemmebagt dansk æblekage
Del de skyllede, skrællede æbler i både. Fjern kernehus, blomst og stilk. Skær æblerne i...