Video: Chicken Pot Pie
Chicken Pot PieKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
13
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
3 stk Kyllingefilet
-
2 deciliter Frosen ærter
-
3 stk Gulerod
-
1 stk Porre
-
0.5 bdt Asparges
-
3 stk Hvidløgs fed
-
40 gram Usaltet smør
-
3.5 spsk Hvedemel
-
6 deciliter Kyllingefond
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
3 stk Butterdejsplader
-
1 stk Æg til pensling
Gør alle grønsagerne klar. Varm lidt olie op på en pande og sauter porrer og gulerødder i 2-3 minutter, rør i det af og til, krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Tilsæt asparges og giv det yderligere ca. 1 minuts tid. Tag af varmen og tilsæt de frosne ærter og kyllingekødet. I en gryde smeltes smørret og hvidløg tilsættes. Lad det sautere, til hvidløg bliver blødt, men det må endelig ikke tage farve. Når det begynder at dufte, drysses melet i, pisk det sammen til en masse. Tilsæt bouillon lidt efter lidt, til det bliver en god, tyk sovs. Lad det småkoge i et par minutter, under omrøring, så melsmagen koges væk. Smag godt til med salt og friskkværnet peber. Vend kyllingeblandingen i og vend det hele godt sammen. Smør et ovnfast fad og fordel blandingen heri. Læg butterdej over, prik huller i og bag ved 175 grader i ca 25 minutter til dejen er gylden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerodssalat
Riv gulerødderne. Skræl æblet, fjern kernehuset og riv det. Smut mandlerne. Bland alle ing...
Dansk gullasch
Dansk gullash Roastbeef eller andet skært oksekød skæres i terninger på ca. 2x2 cm. Løg og...
Bagte kartofler med ost
Kartoflerne skrælles og halveres på tværs. Anbringes med skærefladen nedad i et lille ov...