Gode boller m. gulerødder

Gode boller m. gulerødder
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (9)

Antal personer:


100 gram Gær

1/2 liter Vand

1 1/2 deciliter Olie

100 gram solsikkekerne

200 gram Gulerødder, revet

3 stk Æg

1 kg Mel

1 tsk Salt

1 tsk Sukker

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Gæren udblødes i vand.
Resten tilsættes. Hæver ca. 1 time. Bages på 200 grader
Tænd ovnen så den er varm når dejen har hævet.
Dejen formes med en ske fra skålen og stilles på bagepapir.
Bages ca. 15 min.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 17/02-2013

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Allehelgensbrød

Vegetar
Fedtfattig mad

Varm smør og mælk sammen i en gryde, til smørret er smeltet. Fjern gryden fra blusset og t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Chokolademoussetærte

Fedtfattig mad

Læg bagepapir i bunden af en springform, 24 cm i diameter, så det sidder fast mellem forme...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ærtesuppe med fetabrød

Vegetar
Fedtfattig mad

Sauter løg og hvidløg og tilsæt citronskal med ærterne. Tilsæt bouillon og lad simre i 10...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag