Video: Gode boller m. gulerødder
Gode boller m. gulerødderKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Gær
-
1.2 liter Vand
-
1.1 deciliter Olie
-
100 gram Solsikkekerne
-
200 gram Revet gulerod
-
3 stk Æg
-
1 kg Hvedemel
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Sukker
Gæren udblødes i vand. Resten tilsættes. Hæver ca. 1 time. Bages på 200 grader Tænd ovnen så den er varm når dejen har hævet. Dejen formes med en ske fra skålen og stilles på bagepapir. Bages ca. 15 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aubergine tzatziki med oliven
Del auberginer på langs, prik kødsiden med gaffel og pensl med olie. Læg på bagepapir og b...
Italienske kødboller
Italienske kødbollerSkær hvidløg ud i små tern.Bland alle ingredienserne sammen i en skål....
Spansk gryderet
Mørbrad skæres i tynde skiver og bankes let, og brunes i smør til det er gyldent. Bacon,...