Video: Gode boller m. gulerødder
Gode boller m. gulerødderKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Gær
-
1.2 liter Vand
-
1.1 deciliter Olie
-
100 gram Solsikkekerne
-
200 gram Revet gulerod
-
3 stk Æg
-
1 kg Hvedemel
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Sukker
Gæren udblødes i vand. Resten tilsættes. Hæver ca. 1 time. Bages på 200 grader Tænd ovnen så den er varm når dejen har hævet. Dejen formes med en ske fra skålen og stilles på bagepapir. Bages ca. 15 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med bagt tomatsauce
Hak løg og hvidløg, og steg det gyldent i olie. Tilsæt krydderier og de flåede tomater o...
357 Magnum
Hæld rommen i et collins glas fyldt med isterninger. Tilsæt vodka og amaretto. Fyld med Sp...
Indbagt mørbrad
Vinterhittet indbagt mørbradIndbagt mørbrad er en gammel klassiker fra det danske køkken....