Video: Kokoskage med vanilleglasur
Kokoskage med vanilleglasurKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æg
-
200 gram Usaltet smør
-
4 deciliter Sukker
-
7.5 deciliter Hvedemel
-
0.75 tsk Bordsalt
-
4 tsk Bagepulver
-
1 tsk Vanillesukker
-
2.5 deciliter Kokosmel
-
5 deciliter Skummetmælk
-
1 tsk Mandelessens
-
2 deciliter Sukker
-
0.75 deciliter Sirup
-
2 spsk Vand
-
0.25 tsk Bordsalt
-
1 tsk Vanilleessens
Forvarm ovnen til 175°C. Smør to runde kageforme.
Del æggene og gem 2/3 af æggehviderne til glasuren.
Pisk blødgjort smør og tilsæt sukker, piskede æggeblommer samt æggehvide.
Fortsæt med at piske, til det er godt blandet.
Bland mel med salt, bagepulver, vaniljesukker og kokosmel.
Tilsæt skiftevis mælk og mandelessens.
Rør blandingen sammen med smørblandingen.
Hæld dejen i de klargjorte forme.
Bag kagerne i 30 min.
Lad dem afkøle og fjern dem fra formene.
Pynt med glasur.
Glasur: Placér de gemte æggehvider, sukker, sirup, vand og salt i en lille skål, der placeres i en stor gryde med vand.
Bring vandet i kog og pisk glasuren, indtil den kan danne stive toppe.
Fjern glasuren fra varmen og rør vanilleessens i.
Fordel glasuren over kagen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Appelsinglaseret kylling
Forvarm ovnen til 225°C. Beklæd en bradepande med smurt folie.Bland marmelade, sennep, soj...
Nem Barbequesauce
Pres hvidløget og steg det i olien over moderat varme. Rør ketchup, Worcestershire sauce o...
Pasta med spejlæg, karamelliserede løg og bacon
Svits bacon til det er sprødt i en stor gryde over middelhøj varme. Lad det dræne på køkke...