Video: Kokoskage med vanilleglasur
Kokoskage med vanilleglasurKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æg
-
200 gram Usaltet smør
-
4 deciliter Sukker
-
7.5 deciliter Hvedemel
-
0.75 tsk Bordsalt
-
4 tsk Bagepulver
-
1 tsk Vanillesukker
-
2.5 deciliter Kokosmel
-
5 deciliter Skummetmælk
-
1 tsk Mandelessens
-
2 deciliter Sukker
-
0.75 deciliter Sirup
-
2 spsk Vand
-
0.25 tsk Bordsalt
-
1 tsk Vanilleessens
Forvarm ovnen til 175°C. Smør to runde kageforme.
Del æggene og gem 2/3 af æggehviderne til glasuren.
Pisk blødgjort smør og tilsæt sukker, piskede æggeblommer samt æggehvide.
Fortsæt med at piske, til det er godt blandet.
Bland mel med salt, bagepulver, vaniljesukker og kokosmel.
Tilsæt skiftevis mælk og mandelessens.
Rør blandingen sammen med smørblandingen.
Hæld dejen i de klargjorte forme.
Bag kagerne i 30 min.
Lad dem afkøle og fjern dem fra formene.
Pynt med glasur.
Glasur: Placér de gemte æggehvider, sukker, sirup, vand og salt i en lille skål, der placeres i en stor gryde med vand.
Bring vandet i kog og pisk glasuren, indtil den kan danne stive toppe.
Fjern glasuren fra varmen og rør vanilleessens i.
Fordel glasuren over kagen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Råkost
Sådan laver du råkost:Riv æble og gulerod på rivejern.Pres saften af en citron og rør sukk...
Paprikagryde med kylling
Paprikagryde med kyllingSkær kyllingefileterne ud i mellemstore stykker. Steg kyllingestyk...
Hjemmelavet snaps
Hjemmelavet snapsUdgangspunktet for en snaps er smagen, som man kan variere efter behov me...