Video: Fugtig chokoladekage
Fugtig chokoladekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
2 deciliter Sukker
-
200 gram Smør
-
200 gram Mørk chokolade
-
1 deciliter Hvedemel
Tilbehør
-
70 gram Smør
-
150 gram Mørk chokolade
Pisk æg og sukker sammen i en skål.
Smelt margarine og chokolade sammen i en gryde.
Kom det i æggeblandingen og tilsæt mel.
Bag ved 170 grader, i 30-35 minutter.
Ikke bage kagen for længe, for så mister den fugtigheden.
Kom alle ingredienserne til cremen sammen i en gryde.
Smelt det sammen og hæld det over kagen, mens den er lun.
Servér med flødeskum
Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 254,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen m... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Undå, at chokoladekagen bliver tør
Undgå at bage kagen for længe, ellers bliver den bare tør. Vær opmærksom på, at ovne varmer forskelligt afhængig af størrelse og kvalitet. Hold derfor øje med kagen, mens den bages. Stik en gaffel i kagen. Hvis den slipper let, er kagen færdig. Også selv om opskriften insisterer på 10 minutter mere.
Undgå en smulret chokoladekage
Undgå for meget mel. Det går nemlig kagen tør og smulret. Tilsæt derfor mel lidt efter lidt, og rør undervejs. Når dejen er blød, smidig og luftig, har den fået nok. Selv om du har mel til overs.
Brug en tilpas størrelse bradepande
Brug en bradepande i den rette størrelse. Hvis den er for stor, bliver chokoladekagen for tynd, og den bages hurtigere end forventet. Du får derfor en smulret og tør kage.
Få ny inspiration til bagning af chokoladekager
Blandt de mange tusinder af opskrifter her på siden har vi selvfølgelig også spændende varianter af den klassiske chokoladekage. Prøv fx denne svampede chokoladekage. Ellers kan vi anbefale en lækker chokoladekage uden æg, hvis du af den ene eller anden grund ikke ønsker æg i bagvrket.
Velbekomme! Din chokoladekage kan nydes med det samme, men den bliver heller ikke dårligere af at stå et par dage.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mexicanske pandekager
Mexicanske pandekagerFørste hakker du løgene og river gulerødderne fint.Derefter svitser d...
Siciliansk chokoladekage
Rør cacao og kogende vand sammen i en lille skål. Rør bagepulver sammen med creme fraic...
Amerikanske pandekager
Sådan laver du luftige og tykke amerikanske pandekagerFørst blander du mel, sukker, bagepu...