Video: Entrecote med syrlige kartofler og parmesan
Entrecote med syrlige kartofler og parmesanKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
150 gram Entrecote
-
6 stk Kartofler i tern
-
0.5 deciliter Eddike
-
1 deciliter Vand
-
1 stk Rosmarinkviste
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
10 gram Revet parmesan
Steg bøffen i 2-3 minutter på hver side og lad den hvile på en tallerken i mindst 5 minutter.
Skær den i skiver.
Kom kartoflerne på en tør pande ved middel varme og tilsæt eddike, vand, rosmarin og lidt salt.
Lad det koge ind til det lige når at sætte sig, så der er en lille skorpe på den ene side af kartoflerne.
Ryst panden godt.
Krydr med salt og peber.
Kom revet ost over de lune kartofler og servér med kødet på toppen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laksefileter med dild og citronsauce
Tag skindet af laksefileterne. Krydr dem med citronpeber og læg dem i et fad. Hak dild og...
Byens bedste grovboller
Fremgangsmåde:Start med at hælde vand i en stor skål og opløs gæren deri. Tilsæt sukker, s...
Græsk kartoffelsalat
Kog kartoflerne og skær dem i skiver. Marinade: Pisk olie, citronsaft, salt, finthakket...