Video: Entrecote med syrlige kartofler og parmesan
Entrecote med syrlige kartofler og parmesanKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
150 gram Entrecote
-
6 stk Kartofler i tern
-
0.5 deciliter Eddike
-
1 deciliter Vand
-
1 stk Rosmarinkviste
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
10 gram Revet parmesan
Steg bøffen i 2-3 minutter på hver side og lad den hvile på en tallerken i mindst 5 minutter. Skær den i skiver. Kom kartoflerne på en tør pande ved middel varme og tilsæt eddike, vand, rosmarin og lidt salt. Lad det koge ind til det lige når at sætte sig, så der er en lille skorpe på den ene side af kartoflerne. Ryst panden godt. Krydr med salt og peber. Kom revet ost over de lune kartofler og servér med kødet på toppen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kold agurkesuppe med røget laks og dild
Hak løgene. Halvér agurkerne og skær hver halvdel i skiver på 1 cm tykkelse. Skær kartofle...
Asparges-risotto med citron
Bouillon: Tilbered en bouillon af vand, salt, løg, gulerod og bunden af aspargesene. Ha...
Parfait
ParfaitPisk æg og flormelis sammen med en håndmikser til det er en lys gul masse.Derefter...