Video: Ravioli med bacon og salvie
Ravioli med bacon og salvieKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Grønne bønner
-
2 deciliter Vand
-
1 spsk Usaltet smør
-
Køkkensalt
-
2 spsk Skalotteløg
-
3 spsk Æbleeddike
-
3 spsk Olivenolie
-
100 gram Bacon
-
1 bdt Frisk salvie
-
250 gram Frisk ravioli
-
Kogende vand
-
Revet parmesan
Nip enderne af bønnerne. Kom vand, smør og salt i en gryde, og bring det i kog. Damp bønnerne i smørvandet under låg i 3-4 minutter. Dræn vandet fra bønnerne. Rør løg, eddike og olie sammen og vend bønnerne i vinaigretten lige inden servering. Klip eller skær baconen i mindre stykker. Rist dem sprøde på en varm pande. Hæld evt. overskydende fedt fra, og kom salvien med på panden. Kog raviolierne i rigeligt kogende vand efter anvisningen på pakken, og vend dem med bacon og salvie. Top med parmesan, og servér straks med bønner til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Flødekarameller
Kom fløde, sukker og glukosesirup i en lille kasserolle, og kog til en gylden karamel. Det...
Rød gryde
Kødet brunes i en stor gryde, hvorefter hakket rød peber og hakket champignon tilsættes sa...
Grillede sommersquash
Skær squashen midt over på langs (og eventuelt i tyndere skiver på langs) Bland blødgjo...