Video: Hakkebøf med spidskålssalat
Hakkebøf med spidskålssalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Hakket oksekød 8-12%
-
4.6 stk Syltet drueagurk
-
8.1 stk Syltet rødbede
-
1.2 stk Rødløg
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
1 stk Spidskål
-
1 stk Bacon i tern
-
1.2 tsk Køkkensalt
-
1.2 tsk Friskkværnet peber
Hakkebøf med spidskålssalat
Kom oksekød op i en skål.
Hak løg, drueagurker og rødbeder, hæld det op i skålen til oksekødet.
Ælt det hele rigtig godt sammen og form til bøffer af passende størrelse.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
Brun dem på en pande i fedtstof og læg dem derefter i et fad.
Fadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 8-10 minutter.
Snit spidskålen nogenlunde fint (halver den først og skær den lille stok væk).
Rist bacontern ved høj varme.
Når det er sprødt, lægges det på fedtsugende papir.
Kom spidskålen på panden til baconfedtet og rist også det ved høj varme.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
Når det er lidt sprødt, skrues der ned til svag varme.
Læg låg på og lad det småsimre i 8-10 minutter.
Til sidst tilsættes det sprøde bacon og det serveres.
Bon appetit!
Hakkebøf med spidskålssalat
Hakkebøf med spidskålssalat er blot en ud af vores mange opskrifter, der indeholder den meget fiberrige kåltype: spidskål.
Vi har mange andre gode opskrifter, hvori spidskål indgår som en vægtig bestanddel af retten.
Se fx vores opskrifter på salat med spidskål, æbler og tranebær eller vores opskrift på brændt spidskål.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pebernødder
PebernødderBland mel, hjortetaksalt og krydderier sammen i en stor skål. Hak derefter fast...
Tysk julekage - Stollen
Tysk julekage - StollenRør mel, bagepulver og krydderier sammen.Rør smør og farin sammen i...
Oksesteg
Sådan laver du oksesteg Gnid stegen med salt og peber.Brun stegen i en gryde. Dermed undgå...