Video: Moelleux au chocolat
Moelleux au chocolatKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Usaltet smør
-
125 gram Smør
-
125 gram Mørk chokolade
-
4 stk Æg
-
75 gram Sukker
-
40 gram Hvedemel
-
0 Florsukker
Denne chokoladekage er fransk og chokolade i optimal forening: sprød udenpå og med flydende midte.
Tænd ovnen på 200°.
Smelt 2 spsk smør, og pensl formene med det smeltede smør.
Smelt smør og chokolade over vandbad.
Pisk æg og sukker sammen til det er skummende, tilsæt mel.
Pisk smeltet chokolade og smør sammen til en homogen masse, og hæld blandingen i dejen.
Rør sammen til dejen er ensartet.
Fordel dejen i formene.
Bag kagerne i 6 min., og lad dem afkøle i 5-6 min. før de tages ud af formene og serveres.
Hjertet af kagerne skal meget gerne være flydende. Drys med lidt florsukker.
Dejen til kagerne kan laves i forvejen og fordeles i formene. Opbevar de ubagte kager på køl til de skal bages. De bør ikke bages på forhånd, for når de køler helt ned, forsvinder den bløde midte. Server kagerne med din yndlingsis til. Det er meget delikat at servere en dessert, hvor det varme møder det kolde.
Servér eventuelt med god is efter eget valg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Boller i karry med kokosmælk
Tilberedning:Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg, løg og mel. Rør mælken i. Lad farsen hv...
Cremet dessertsauce
Kom smør, sukker samt æg i en lille gryde over middel varme. Hæld mælk i og varm, til det...
Sirupslagkage
SirupsbundeFørst tager du det bløde smør og pisker det sammen med sukker, til det smuldrer...