Video: Ghribas
GhribasKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hvedemel
-
100 gram Flormelis
-
2 spsk Sesamfrø
-
1.4 tsk Bordsalt
-
50 gram Blødt smør
-
375 ml Olie
-
3.5 gram Bagepulver
-
2 spsk Orangeblomstvand
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Si mel og flormelis op i en skål.
3. Tilsæt sesamfrø, salt, smør, bagepulver og orangeblomstvand.
4. Bland alle ingredienserne og tilsæt olien lidt efter lidt, mens du ælter dejen, indtil du har en blød dej.
5. Tag en spsk. dej og rul den til en lille kugle.
6. (Hav eventuelt orangeblomstvand eller olie på hænderne, så dejen ikke hænger i).
7. Vend forsigtigt kuglen i flormelis.
8. I Marokko bages den på bagsiden af noget, der minder om en linseform, så dejkuglen lægges på en runding, der buler op.
9. Men de kan sagtens bages på en olieret bageplade.
10. Bages i 7-8 minutter eller til de er gyldent brune
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremet chilisauce
Hak chilien og svits den i smør i en gryde. Tilsæt tomatpure og oksebouillonterningen oplø...
Cidermarineret kalkun med æblesauce
Placér en bradepande i midten af ovnen og opvarm den til 160°C. Bland finthakket salvie og...
Overnight oats - køleskabsgrød
Overnight oats Bland havregryn, chiafrø, skyr, sirup og mælk i et glas eller en b...