Video: Ghribas
GhribasKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Bagværk
8
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hvedemel
-
100 gram Flormelis
-
2 spsk Sesamfrø
-
1.4 tsk Bordsalt
-
50 gram Blødt smør
-
375 ml Olie
-
3.5 gram Bagepulver
-
2 spsk Orangeblomstvand
1. Tænd ovnen på 180 grader. 2. Si mel og flormelis op i en skål. 3. Tilsæt sesamfrø, salt, smør, bagepulver og orangeblomstvand. 4. Bland alle ingredienserne og tilsæt olien lidt efter lidt, mens du ælter dejen, indtil du har en blød dej. 5. Tag en spsk. dej og rul den til en lille kugle. 6. (Hav eventuelt orangeblomstvand eller olie på hænderne, så dejen ikke hænger i). 7. Vend forsigtigt kuglen i flormelis. 8. I Marokko bages den på bagsiden af noget, der minder om en linseform, så dejkuglen lægges på en runding, der buler op. 9. Men de kan sagtens bages på en olieret bageplade. 10. Bages i 7-8 minutter eller til de er gyldent brune
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bondeomelet med bacon
Pisk æg og fløde sammen.Tilsæt salt og peber. Rist baconskiverne på en pande. Rist...
Foccacia brød
Krydderolie: Hæld olie, grofthakket hvidløg og krydderurter op i en gryde og varm det op...
Bulgursalat med pære
Bulgursalat med pæreKom bulguren i en skål og hæld kogende vand over, så det lige dækker b...