Ghribas

Ghribas
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Marokko

Bagværk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (8)

Antal personer:


500 gram Hvedemel

100 gram Flormelis

2 spsk Sesamfrø

1/4 tsk Bordsalt

50 gram Smør, blødt

375 ml Olie

3,5 gram Bagepulver

2 spsk orangeblomstvand

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Si mel og flormelis op i en skål.
3. Tilsæt sesamfrø, salt, smør, bagepulver og orangeblomstvand.
4. Bland alle ingredienserne og tilsæt olien lidt efter lidt, mens du ælter dejen, indtil du har en blød dej.
5. Tag en spsk. dej og rul den til en lille kugle.
6. (Hav eventuelt orangeblomstvand eller olie på hænderne, så dejen ikke hænger i).
7. Vend forsigtigt kuglen i flormelis.
8. I Marokko bages den på bagsiden af noget, der minder om en linseform, så dejkuglen lægges på en runding, der buler op.
9. Men de kan sagtens bages på en olieret bageplade.
10. Bages i 7-8 minutter eller til de er gyldent brune

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tom Yum Kung

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Hak chili, koriander og forårsløg meget fint og stil det til side til senere brug. Hak k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fennikelis

Vegetar
Fedtfattig mad

Bring vand og sukker i kog i en lille gryde. Hak fennikel helt fint og kom det ned i gryde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tunfiskecarpaccio

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Pak tunkød ind i folie og frys det ned, til det er fast. Bland reven appelsinskal og ha...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag