Video: Brød på grillen - surdej
Brød på grillen - surdejKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Hvedemel
-
5 deciliter Grahamsmel
-
5 deciliter Rugmel
-
1 deciliter Dansk vand
Trin 1:
Surdej startes en uge i forvejen.
Alt røres sammen og stilles i køkkenet med et plastlåg lagt på skålen, men må ikke være lukket tæt omkring skålen, der skal være mulighed for at surdejen kan få luft.
Efter 2 dage, hældes halvdelen ud og der laves en halv portion i den gamle portion,
Efter 2 dage samme procedure.
Når man har ladet den stå i 6 dage kan man komme den på flaske men stadig uden at komme prop på, og ikke på køl.
Surdej kan fryses, men der skal man sørge for at tø den op i køleskabet
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Smoothie med banan og bær
Blend alle ingredienserne sammen i omkring 30-45 sekunder, alt efter om bærrene er frosne...
Hakkebøf - på spinat og peberfrugt
Form kødet til bøffer, hak dem med kniven og krydr med salt og peber.Grill eller steg bøff...
Salat af vandmelon, ricotta, basilikum og pinjekerner
Frisk vandmelonsalat med ricotta og pinjekerner Start med at skære vandmelonen ud i tern o...