Video: Brød på grillen - surdej
Brød på grillen - surdejKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Hvedemel
-
5 deciliter Grahamsmel
-
5 deciliter Rugmel
-
1 deciliter Dansk vand
Trin 1:
Surdej startes en uge i forvejen.
Alt røres sammen og stilles i køkkenet med et plastlåg lagt på skålen, men må ikke være lukket tæt omkring skålen, der skal være mulighed for at surdejen kan få luft.
Efter 2 dage, hældes halvdelen ud og der laves en halv portion i den gamle portion,
Efter 2 dage samme procedure.
Når man har ladet den stå i 6 dage kan man komme den på flaske men stadig uden at komme prop på, og ikke på køl.
Surdej kan fryses, men der skal man sørge for at tø den op i køleskabet
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnstegt kyllingebryst m. citron og paprika
Forvarm ovnen til 190°C.Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav skål....
Melonsalat
Melonsalat Skær skrællen af melonen, og fjern kernerne. Skær melonen i tern. Sky...
Flødeost med bacon og purløg
Skær baconen i meget små stykker og rist det helt sprødt på panden. Læg det på fedtsugende...