Video: Brød på grillen - surdej
Brød på grillen - surdejKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Hvedemel
-
5 deciliter Grahamsmel
-
5 deciliter Rugmel
-
1 deciliter Dansk vand
Trin 1: Surdej startes en uge i forvejen. Alt røres sammen og stilles i køkkenet med et plastlåg lagt på skålen, men må ikke være lukket tæt omkring skålen, der skal være mulighed for at surdejen kan få luft. Efter 2 dage, hældes halvdelen ud og der laves en halv portion i den gamle portion, efter 2 dage samme procedure. Når man har ladet den stå i 6 dage kan man komme den på flaske men stadig uden at komme prop på, og ikke på køl. Surdej kan fryses, men der skal man sørge for at tø den op i køleskabet
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Panna cotta
Panna cottaHæld mælk og fløde i en gryde og rør sukker i. Flæk vanillestængerne på langs,...
Røræg med røget laks
Røræg med røget laksPisk æggene godt sammen med salt og peber (æggehvide og blomme). Tilsæ...
Fiskefond
Skyl og vask fiskeben (helst pighvar eller tungeben) fjern blod, hoveder, og skind. Skyl d...