Video: Hindbærparfait
HindbærparfaitKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Dessert
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 deciliter Sukker
-
1 stk Vanillestang
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Friske hindbær
Gør sådan: 1. Pisk æggeblommer og sukker til skum i en skål. Rør kornene fra vaniljestangen i æggemassen. 2. Tilsæt hindbær, og pisk godt. 3. Tilsæt evt. rosenvand efter smag. 4. Pisk fløden til let skum, som vendes forsigtigt rundt i æggemassen. 5. Beklæd en springform med bagepapir (både bund og sider), og hæld isblandingen i formen. Dæk formen med køkkenfilm, og sæt den i fryseren. Servering: Tag isen ud af fryseren ca. 45 min. før servering. Drys flormelis gennem en sigte ud over isen. Pynt evt. med friske hindbær og rosenblade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks i pernod
Læg skiver af laks i en form eller bradepande. Drys sukker, citronsaft, salt, peber, olie...
Kanel- æblestænger
Mel, natron, kanel, sukker og kærnemælk blandes. Smørret smeltes, alle ingredienser blande...
Kalkun i paprikasauce med frisk pasta og broccoli
Forklaring: Svits bacon sammen med kalkunstrimler ved høj varme til det har fået en gy...