Video: Hindbærparfait
HindbærparfaitKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 deciliter Sukker
-
1 stk Vanillestang
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Friske hindbær
Gør sådan:
1. Pisk æggeblommer og sukker til skum i en skål. Rør kornene fra vaniljestangen i æggemassen.
2. Tilsæt hindbær, og pisk godt.
3. Tilsæt evt. rosenvand efter smag.
4. Pisk fløden til let skum, som vendes forsigtigt rundt i æggemassen.
5. Beklæd en springform med bagepapir (både bund og sider), og hæld isblandingen i formen.
Dæk formen med køkkenfilm, og sæt den i fryseren.
Servering:
Tag isen ud af fryseren ca. 45 min. før servering.
Drys flormelis gennem en sigte ud over isen.
Pynt evt. med friske hindbær og rosenblade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede rødløg og tranebær
Varm halvdelen af olien i en dyb stegepande over middelhøj varme. Skær løgene i ringe. Svi...
Asparges og morkler i safransauce
Asparges og morkler i safransauceSkær nederste halvdel af aspargesene. Tørrede morkler læ...
Rejecocktail med grønne asparges og bagt peberfrugtcreme
Rejecocktail med grønne asparges og bagt peberfrugtcremeRejerne pilles. Enderne på de...