Video: Hindbærparfait
HindbærparfaitKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Dessert
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 deciliter Sukker
-
1 stk Vanillestang
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Friske hindbær
Gør sådan: 1. Pisk æggeblommer og sukker til skum i en skål. Rør kornene fra vaniljestangen i æggemassen. 2. Tilsæt hindbær, og pisk godt. 3. Tilsæt evt. rosenvand efter smag. 4. Pisk fløden til let skum, som vendes forsigtigt rundt i æggemassen. 5. Beklæd en springform med bagepapir (både bund og sider), og hæld isblandingen i formen. Dæk formen med køkkenfilm, og sæt den i fryseren. Servering: Tag isen ud af fryseren ca. 45 min. før servering. Drys flormelis gennem en sigte ud over isen. Pynt evt. med friske hindbær og rosenblade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fadbagt kylling med grønt og sauce
Fadbagt kylling med grønt og sauceSkær gulerødder i skiver af ca. 1 cm.Skær cherrytomater...
Chokolade- og nøddesmåkager
Smør og sukker røres sammen, og æg kommes i. Nødder og chokolade hakkes og tilsættes med...
Kanelkage med sirup
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en kageform og strø lidt mel på indersiden. Rør mel, ba...