Video: Hindbærparfait
HindbærparfaitKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 deciliter Sukker
-
1 stk Vanillestang
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Friske hindbær
Gør sådan:
1. Pisk æggeblommer og sukker til skum i en skål. Rør kornene fra vaniljestangen i æggemassen.
2. Tilsæt hindbær, og pisk godt.
3. Tilsæt evt. rosenvand efter smag.
4. Pisk fløden til let skum, som vendes forsigtigt rundt i æggemassen.
5. Beklæd en springform med bagepapir (både bund og sider), og hæld isblandingen i formen.
Dæk formen med køkkenfilm, og sæt den i fryseren.
Servering:
Tag isen ud af fryseren ca. 45 min. før servering.
Drys flormelis gennem en sigte ud over isen.
Pynt evt. med friske hindbær og rosenblade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Julekrydderkage
Sigt mel, bagepulver og krydderier sammen.Bland smør og farin sammen i en skål. Pisk æggen...
Satayspyd af oksefilet og andebryst med dip og knas
Skær de to slags kød i mindre stykker (ca. 1½ x 1½ x 10 cm) og sæt dem på træspyd, som har...
Vandbakkelser med fyld
Vandbakkelser med fyldTænd ovnen på 200°C. Kog vandet op sammen med smørret i en gryde....