Video: Blinis med boghvedemel
Blinis med boghvedemelKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Bagværk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
300 gram Æg
-
100 gram Usaltet smør
-
2 deciliter Sødmælk
-
1 tsk Bagepulver
-
1 tsk Køkkensalt
-
0,75 deciliter Hvedemel
-
0,75 deciliter Boghvedemel
1. Del æggene i hvider og blommer. 2. Rør blommerne sammen med melet. 3. Smelt smørret, tilsæt mælk og rød det i dejen lidt ad gangen til dejen er glat. 4. Pisk hviderne stive med salt og vend dem forsigtigt i dejen. 5. Bag dejen som små tykke pandekager - i alt ca. 25 stk.
Perfekt til kaviar, fattigmandskaviar (stenbiderrogn) og et lille stykke røget laks med rødløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gravad laks på brød
Læg laksen på brødet, som evt. er ristet. Pynt med dild på toppen og rundt i kanten på tal...
Asiatisk svineret med krydderier og kokosmælk
Skær svinebov i terninger. Giv citrongræsstilken nogle slag med et hårdt instrument. Riv i...
Nem moussaka med kartofler og Bacon
Tænd ovnen på 200 grader. Skræl og skær kartofler i skiver og læg dem på en bageplade og...