Video: Mandel-karamel
Mandel-karamelKøkken:
Ingredienser:
Dansk
2
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
30 gram Rørsukker
-
75 gram Mandler
Sukkeret smeltes til gylden karamel i en lille stegepande.
Mandlerne "steger med" 1 minut i den flydende gyldne karamel.
Hæld straks mandelkaramellen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og lad det afkøle ved stuetemperatur.
Den afkølede mandelkaramel grofthakkes med en savtakket kniv.
Opbevares i tætsluttende dåse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mosters birkeskage
Rørt KageSmør og sukker røres hvidt.Æg tilsættes lidt efter lidt. Resten af ingrediensern...
Græsk salat med feta
Græsk salat med fetaSkær tomaterne i både, agurken i tykke skiver på skrå og løget i ringe...
Thai-gryde med vilde ris
Skær kyllingen i små tern og svits dem sammen med 1 spsk. grøn karrySkær de friske grøntsa...