Video: Mandel-karamel
Mandel-karamelKøkken:
Ingredienser:
Dansk
2
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
30 gram Rørsukker
-
75 gram Mandler
Sukkeret smeltes til gylden karamel i en lille stegepande.
Mandlerne "steger med" 1 minut i den flydende gyldne karamel.
Hæld straks mandelkaramellen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og lad det afkøle ved stuetemperatur.
Den afkølede mandelkaramel grofthakkes med en savtakket kniv.
Opbevares i tætsluttende dåse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med jordskokker og spinat
Pasta med jordskokker og spinatStart med at vaske og rense jordskokkerne grundigt. Skær de...
Kaneltoasts
Rist toastbrødet i en brødrister. Smør smørret på den ene side af hver skive. Rør sukker o...
Græskarboller
Langtidshævede græskarbollerDen første dag laves dejen så den kan sættes i køleskabet til...