Video: Mandel-karamel
Mandel-karamelKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
2
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
30 gram Rørsukker
-
75 gram Mandler
Sukkeret smeltes til gylden karamel i en lille stegepande. Mandlerne "steger med" 1 minut i den flydende gyldne karamel. Hæld straks mandelkaramellen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og lad det afkøle ved stuetemperatur. Den afkølede mandelkaramel grofthakkes med en savtakket kniv. Opbevares i tætsluttende dåse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sagogrød
Sagogrød Ingrdienserne koges ved svag varme i 10-15 minutter.
Pastasalat med soltørrede tomater
Kog pastaen i rigeligt vand. Skyl pastaen i koldt vand efter det har kogt. Kom pastaen...
Lammekølle med ansjos og rosmarin
Hak hvidløg og ansjosfileter fint og mas dem til en fin masse med siden af en køkkenkniv....