Video: Mandel-karamel
Mandel-karamelKøkken:
Ingredienser:
Dansk
2
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
30 gram Rørsukker
-
75 gram Mandler
Sukkeret smeltes til gylden karamel i en lille stegepande.
Mandlerne "steger med" 1 minut i den flydende gyldne karamel.
Hæld straks mandelkaramellen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og lad det afkøle ved stuetemperatur.
Den afkølede mandelkaramel grofthakkes med en savtakket kniv.
Opbevares i tætsluttende dåse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet lammekølle med salat af kartofler, bønner og champignon
Dressing: Bland sennep og citronsaft i en skål. Tilsæt gradvist olivenolien og pisk underv...
Fiskedeller med ingefær og forårsløg
Fiskedeller med ingefær & forårsløgSe fileterne efter for skind og ben, og skær...
Laks med spinat og lime
Laks med spinat og limeSæt vand over til pasta og varm en pande med lidt olivenolie op til...