Video: Bondeæggekage
BondeæggekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 tsk Hvedemel
-
1 deciliter Sødmælk
-
2 spsk Usaltet smør
-
1 stk Cocktailpølser i dåse
-
1 bdt Frisk purløg
Æggene slås ud i en skål, så kommes der mel, salt og peber i og det piskes godt sammen.
Varm stegepanden op så fedtstoffet smelter og bliver let lysebrunt.
Hæld æggemassen ud på panden og skru ned for varmen.
Løft æggemassen med en paletkniv, så det tykke kommer øverst og det tynde løber ned på panden.
Når hele æggekagen er ved at være stivnet, kommes fyldet på, som er forvarmet på en anden pande.
Lige inden serveringen drysses med purløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sprøde dessertæbler
Forvarm en ovn til 175°C. Skræl æblerne, fjern kernhusene og hak dem med en kniv. Fordel æ...
Menudo
Skær mørbraden i terninger på ca. 3x3 cm. Varm i en gryde olie og paprika ved svag varme i...
Marinade til kylling
Marinade til kyllingKom alle ingredienserne i en skål og rør det godt sammen. For at opnå...