Video: Baconbøf
BaconbøfKøkken:
Ingredienser:
Dansk
17
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
2 spsk Rasp
-
1 stk Æg
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
2 spsk Revet løg
-
2 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Friskkværnet peber
-
6.8 stk Bacon i skiver
-
1 spsk Margarine
-
1 spsk Usaltet smør
-
1.5 spsk Hvedemel
-
350 gram Tomatjuice
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
-
1 tsk Citronsaft
-
1 tsk Stødt ingefær
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 stk Kartoffelmos i pose
Rør kød, rasp, æg, fløde, løg og krydderier til en ikke al for løs fars.
Form farsen til 6-8 bøffer. Beklæd hver bøf med en skive bacon, som holdes fast med en halv tandstik.
Brun fedtstoffet i en stegepande og steg bøfferne heri. Beregn 8-10 min på hver side.
Sauce: Smelt fedtstoffet i en gryde og bag op med mel, tomatjuice og fløde eller mælk.
Kog igennem.
Smag saucen til med citronsaft og evt. stødt ingefær og salt.
Anret bøfferne i et dybt fad på en velpisket kartoffelmos.
Server saucen til.
Kan serveres med ærter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bali-nudler
Begynd med at komme nudlerne 4 min. i kogende vand med lidt salt. Spul dem med koldt vand...
Avocado med balsamicobagte cherrytomater
Avocado med balsamicobagte tomaterTænd ovnen på 200 grader varmluft. Start med at...
Græskarsuppe med ingefær
Græskarsuppe med ingefærSkræl græskarret, fjern kernener og skær resten af græskarret i gr...