Video: Italiensk osso buco
Italiensk osso bucoKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
11
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
4 stk Okseskank
-
3 spsk Hvedemel
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Olie
-
2 deciliter Rødvin
-
1 stk Rosmarinkviste
-
1 stk Frisk salvie
-
3 stk Løg
-
1 stk Flåede tomater i dåse
-
2 stk Gulerod
Rids kødet i kanten hele vejen rundt.
Vend hver skive i mel med salt og peber.
Brun kødet i olien.
Hæld rødvin ved og skru ned for varmen.
Kom rosmarin, salvie, tomater, gulerødder og løg ved.
Lad det småkoge under låg til kødet let løsner sig fra benet, 1½-2 timer.
Server med ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chai Te
Kog alle krydderierne og thebrevet i vandet, uden sukkeret. Lad det koge i ca. 4 min. Tils...
Chokolade-mokkakage
Tegn på bagepapir tre cirkler med en diameter på 22 cm. Smør papiret, og drys mel inden fo...
Caponata - Siciliansk aubergineret
Sæt en gryde med olie over stærk varme. Kom auberginestykkerne og oregano i, kom lidt salt...