Video: Langtidsstegt gris
Langtidsstegt grisKøkken:
Ingredienser:
Dansk
1
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
4 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Svinebryst til kogning
Rids sværen godt, og gnid det godt med salt og lidt peber.
Sæt svinet i ovnen ved 150 grader og lad det stege i min. 4 timer.
Når kødet er mørt, gnides sværen med eddike og stilles tilbage under grillen i ca. 10 min. til sværen er puffet op.
Servér med klassisk tilbehør.
Spørgsmål:
Skal der ikke mere salt på inden at den sættes ind til grilning.
Svar:
Du kan godt putte mere salt på, men umiddelbart skulle det ikke være nødvendigt.
05/08-2019 af René
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kammusling de Provence
Sautér hvidløg, løg, auberginer (i små tern) i olivenolie på en pande i 5 minutter, tilsæt...
Indbagte kalkunschnitzler
Schnitzlerne steges gyldne på en en pande. De krydres med salt og peber.Butterdejspladerne...
Bagekartofler med fyld
Kog kartoflerne ca. 10 min. og sæt dem i ovnen i 60 min på 180°C.Pil og hak løgene fint og...