Video: Langtidsstegt gris
Langtidsstegt grisKøkken:
Ingredienser:
Dansk
1
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
4 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Svinebryst til kogning
Rids sværen godt, og gnid det godt med salt og lidt peber.
Sæt svinet i ovnen ved 150 grader og lad det stege i min. 4 timer.
Når kødet er mørt, gnides sværen med eddike og stilles tilbage under grillen i ca. 10 min. til sværen er puffet op.
Servér med klassisk tilbehør.
Spørgsmål:
Skal der ikke mere salt på inden at den sættes ind til grilning.
Svar:
Du kan godt putte mere salt på, men umiddelbart skulle det ikke være nødvendigt.
05/08-2019 af René
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt blomkål
Bagt blomkål Først skal bladene på blomkålen fjernes, og derefter skalhovedet skylles orde...
Bagte laksefileter med sennep- og dildsauce
Bland creme fraiche, hakket dild, hakket løg og sennep i en lille skål. Smag til med salt...
Bagt havregrød
HavregrødskageSådan gør du:Forvarm ovnen til 170 grader varmluftFind din stavblender frem,...