Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
1
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
4 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Svinebryst til kogning
Rids sværen godt, og gnid det godt med salt og lidt peber.
Sæt svinet i ovnen ved 150 grader og lad det stege i min. 4 timer.
Når kødet er mørt, gnides sværen med eddike og stilles tilbage under grillen i ca. 10 min. til sværen er puffet op.
Servér med klassisk tilbehør.
Spørgsmål:
Skal der ikke mere salt på inden at den sættes ind til grilning.
Svar:
Du kan godt putte mere salt på, men umiddelbart skulle det ikke være nødvendigt.
05/08-2019 af René
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Alt i et fad med oksekød
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Giv dem et lille opkog i ca. 10 min. tag dem op og...
Mættende tomatsuppe med Pasta
Skær tomaterne ud i grove stykker, og skær gulerødderne i mindre stykker eller riv dem på...
Bagt skinke med sukker- og krydderglasur
Klargør og opvarm skinken efter størrelse og anvisning på emballagen. I mellemtiden kla...