Hovedret
Nutrition facts: 961 calories 28.795 carb 24.15275 fat 6.175 fiber 16.0075 protein 14.10075 fat 5.5775 sugar

Video: Svin i dildsauce

Svin i dildsauce

Svin i dildsauce

Svin i dildsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 02/11-2011

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pandekager til fest

Vegetar

Sådan laver du pandekager til fest: Kom mel, kardemomme og sukker i en skål. Pisk æg s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 936
Opskrift

Grøntsagsdip med karry

Vegetar
Stærk mad

Hak agurk og forårsløg. Bland alle ingredienserne sammen. Lad dippen stå i køleskab natten...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1001
Opskrift

A1 Cocktail

Hæld gin, likør, juice og dernæst grenadine over i en isfyldt cocktail shaker og ryst godt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 704

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag