Hovedret
Nutrition facts: 961 calories 28.795 carb 24.15275 fat 6.175 fiber 16.0075 protein 14.10075 fat 5.5775 sugar

Video: Svin i dildsauce

Svin i dildsauce

Svin i dildsauce

Svin i dildsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 02/11-2011

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Marineret laks

Fiskeretter

Forvarm ovnen til 190°C. Beklæd en bradepande med folie. Rør sojasauce, olivenolie, cit...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 7639
Opskrift

Guacamole

Vegetar

GuacamoleFlæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og gnid d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1197
Opskrift

Kokoskage

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C. Smør en kageform. Rør melet sammen med bagepulver og salt. Pis...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1206

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag