Hovedret
Nutrition facts: 1636.7 calories 28.795 carb 24.15275 fat 6.175 fiber 16.0075 protein 14.10075 fat 5.5775 sugar

Video: Svin i dildsauce

Svin i dildsauce

Svin i dildsauce

Svin i dildsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 Hours30 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 02/11-2011

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Enebærglaseret andebryst med selleripuré

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Fjern sener og hinder fra andebrysterne. Rids skindet. Læg andebrysterne med skindsiden ne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 422
Opskrift

Chokolademuffins uden smør

Vegetar

Tænd oven på 190 grader. Rør det våde sammen i en skål. Rør det tørre sammen i en anden...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 403
Opskrift

Hjemmebagt dansk æblekage

Vegetar

Del de skyllede, skrællede æbler i både. Fjern kernehus, blomst og stilk. Skær æblerne i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 630

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag