Video: Svin i dildsauce
Svin i dildsauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Nakkefilet
-
1 pakke Frisk dild
-
75 gram Smør
-
75 gram Hvedemel
-
50 gram Finthakket løg
-
2 spsk Revet citronskal
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Løg
-
1 stk Porre
Dæk nakkefileten med vand og gulerod, porre, løg i grove stykker. Kog op, skum af og lad det efterfølgende simre i ca. 1 time eller til kødet er mørt. Tag kødet op, og kog suppen godt ned til ca. 1 liter. Steg det hakkede løg i smeltet smør i et par min. Tilsæt melet og rør godt rundt i ca. 5 min. Tilsæt den reducerede suppe. Og lad det simre i ca. 30 min. Hak dild fint og put det i den jævnede suppe. Smag til med salt, peber, eddike og citronskal. Skær nakkefilet i skiver og hæld suppen over. Servér med en grov kartoffelmos.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bulgursalat
Bulgursalat Bring 3 dl letsaltet vand i kog i en gryde og tilføj bulguren. Lad bulguren ko...
Pasta med bacon og ost
Pastaen sættes til kogning og i mens skæres bacon og evt løg i tern. Disse steges på pan...
Bacon med røræg
Bacon med rørægPisk hele æg og fløde let sammen tilsæt derefter salt og peber. Smelt smør...