Hovedret
Nutrition facts: 961 calories 28.795 carb 24.15275 fat 6.175 fiber 16.0075 protein 14.10075 fat 5.5775 sugar

Video: Svin i dildsauce

Svin i dildsauce

Svin i dildsauce

Svin i dildsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kartoffelsalat med chili- og citrondressing

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Har du allerede kogte kartofler til overs, så brug dem. Ellers pil kartoflerne og skær dem...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1292
Opskrift

Kalkunpostejer

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Rør hakket kalkunkød, reven pære, hakket persille, salvie, salt, peber, allehånde og letpi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 810
Opskrift

Squashsuppe med kidneybønner og bacon

Kødretter
Fjerkræ

Svits baconskiverne i en stor gryde. Overfør skiverne til papir så de kan dræne. Svits...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 999

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag