Hovedret
Nutrition facts: 396 calories 28.795 carb 24.15275 fat 6.175 fiber 16.0075 protein 14.10075 fat 5.5775 sugar

Video: Svin i dildsauce

Svin i dildsauce

Svin i dildsauce

Svin i dildsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 02/11-2011

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

5-kornsboller

Vegetar

Kog vand og kerner i en gryde. Hæld det i en skål, kom margarine og mælk i. Lad det køle a...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1155
Opskrift

Thai agurkesalat

Vegetar
Stærk mad
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Flæk agurken på langs og skær ud i ca. 2 mm. tynde skiver. Skær chilien ud i tynde skiver....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 524
Opskrift

Fennikelrisotto

Kødretter

Hak løg, fennikel og tomater i stykker. Klip bacon i stykker. Svits løg og bacon i gryden....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 805

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag