Hovedretter
Nutrition facts: 562 calories 28.795 carb 24.15275 fat 6.175 fiber 16.0075 protein 14.10075 fat 5.5775 sugar

Video: Svin i dildsauce

Svin i dildsauce

Svin i dildsauce

Svin i dildsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 02/11-2011

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Balinesisk fisk

Stærk mad
Proteinrig mad
Fiskeretter

Forvarm ovnen til 160°C. Fisken skæres i meget små stykker, som drysses med salt og peber....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2227
Opskrift

Hakkebøf med coleslaw

Fedtfattig mad
Kødretter

- Steg hakkebøfferne -Hvidkål og gulerod snittes i fine strimler og vendes i en dressing a...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1733
Opskrift

Broccoli med bacon, kapers, peberfrugt og rosiner

Kødretter

Skær bacon i små stykker og steg det sprødt. Tilsæt broccoli i buketter og steg videre c...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2130

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag