Video: Bedste koldhævede boller
Bedste koldhævede bollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
8 timer 20 minutter
Antal personer:
-
1 liter Vand
-
12 gram Gær
-
1 spsk Groft salt
-
2 spsk Honning
-
500 gram Havregryn
-
600 gram Hvedemel
Bedste koldhævede boller
Vand, gær, salt og honning røres.
Havregryn røres i.
Til sidst røres melet i, til det bliver til en klistret masse:-)
Hæver i køleskab i mindst 8 timer, men dejen kan stå i op til 5 døgn.
Sættes på plade med våd ske.
Bages ved 200 grader i 25-30 minutter
Hjemmebagte koldhævede boller er (næsten) altid bedre end købeboller.
Du kan bage en portion og lade resten af dejen stå i køleskab til dagen efter eller flere dage efter.
De er grove og lækre og nemme. Prøv også evt. at give dig i kast med croissanter eller nemme boller.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pirogger med kødfyld
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt olie, salt og halvdelen af melet. Rør resten af melet...
Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle
Skær svampene i skiver og blend dem sammen med hvidløg, rasp og persille.Læg perlehønebrys...
Knækbrød
Bland alle ingredienserne og ælt til en smidig dej. Lad dejen hæve en times tid.Del dejen...