Video: Bananbrød med chokolade og hasselnødder
Bananbrød med chokolade og hasselnødderKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Bagværk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
250 gram Hvedemel
-
1 tsk Natron
-
1 tsk Bagepulver
-
0.5 tsk Salt
-
150 gram Grofthakket mørk chokolade
-
100 gram Hasselnød
-
125 gram Usaltet smør
-
2.5 deciliter Sukker
-
2 stk Æg
-
2.5 deciliter Moset Banan
-
2 spsk Citronsaft
-
1 stk Vanillestang
Forvarm ovnen på 180 grader.
Si hvedemel, natron, bagepulver og salt sammen i en skål.
Bland chokolade og nødder sammen med 1 spsk. af melblandingen i en skål for sig.
Pisk smørret til en luftig masse. Fortsæt med at piske og tilsæt sukkeret gradvist. Fortsæt med at piske og tilsæt et æg ad gangen - i blandingen.
Pisk den mosede banan, citronsaft og vaniljekorn i dejen.
Kom 1/3 del af dejen i den velsmurte brødform og drys med halvdelen af chokolade/nøddeblandingen.
Dæk med en 1/3 mere dej og resten af chokolade/nøddeblandingen. Dæk med resten af dejen og kør en kniv igennem dejen i siksak mønster for at fordele chokolade/nøddeblandingen. Stil formen i midten af den forvarmede ovn og bag i ca. 60 min. til brødet er gennembagt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnstegt kanin
Gnid kaninen med salt, peber, hvidløg og olivenolie. Brun kaninen i ovnen på 220 grader....
Avocado med salat
Tomater, løg og hvidløg skæres i tern. Salathovedet renses, skylles og rives i småstykker....
Grillet kylling med urter
Marinade: Anbring persille, rosmarin, timian, allehånde, hvidløg, olie, balsamico salt og...