Video: Blomkålsgratin fra familiejournal er den bedste
Blomkålsgratin fra familiejournal er den bedsteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
600 stk Blomkål
-
6 spsk Hvedemel
-
4 deciliter Kaffefløde
-
6 stk Æggeblomme
-
300 gram Kogt røget skinke
-
2 spsk Hakket persille
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
6 stk Æggehvide
-
2 spsk Usaltet smør
-
2 spsk Rasp
Skær blomkålen ud i små stykker og blanchér dem i letsaltet vand.
Pisk mel og fløde sammen i en lille tykbundet gryde og varm det godt igennem.
Tag gryden af varmen og pisk æggeblommerne i.
Tilsæt blomkål, skinketern, persille, salt og peber.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i.
Smør en gratinskål med smørret og drys den med rasp.
Kom gratis dejen i formen og bag den i 45 min. ved 200. Server med revet gulerod
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Porresalat
Dressing: Sennep og olie piskes sammen, blandes i ymer og smages til med citronsaft. Der t...
Bøf over bål
Bøfferne skal ikke være for tykke, og de skal have så stor overflade, at de kan sættes på...
Citron fromage
Citron fromageTag en stor skål og lad husblassen opblødes i ca 5-10 minutter i koldt vand....