Video: Blomkålsgratin fra familiejournal er den bedste
Blomkålsgratin fra familiejournal er den bedsteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
600 stk Blomkål
-
6 spsk Hvedemel
-
4 deciliter Kaffefløde
-
6 stk Æggeblomme
-
300 gram Kogt røget skinke
-
2 spsk Hakket persille
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
6 stk Æggehvide
-
2 spsk Usaltet smør
-
2 spsk Rasp
Skær blomkålen ud i små stykker og blanchér dem i letsaltet vand.
Pisk mel og fløde sammen i en lille tykbundet gryde og varm det godt igennem.
Tag gryden af varmen og pisk æggeblommerne i.
Tilsæt blomkål, skinketern, persille, salt og peber.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i.
Smør en gratinskål med smørret og drys den med rasp.
Kom gratis dejen i formen og bag den i 45 min. ved 200. Server med revet gulerod
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Honningmelon med basilikum- og myntegranita
Bland sukker, hakket mynte, hakket basilikum og revet limeskal sammen i en middelstor skål...
Fastelavnsboller med creme
Fastelavnsboller med cremeDejLun mælken i en gryde, til den er lillefingervarm....
Hakkebøf - på spinat og peberfrugt
Form kødet til bøffer, hak dem med kniven og krydr med salt og peber.Grill eller steg bøff...