Smørhorn fra familiejournal

16/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Bagværk

45 minutter

15 minutter

10



Fremgangsmåde:

Hak mel og smør sammen og tilsæt salt og sukker.
Rør gæren ud i mælken, kom det i melet og ælt hurtigt dejen sammen.
Stil dejen til hævning i 10 min. og rør smør, sukker, mandler og rosiner sammen til et ensartet fyld.
Rul dejen ud i 4 cirkler og skær hver cirkel ud i 4 trekanter.
Fordel fyldet på trekanterne, rul dem sammen og stil dem til efterhævning på en bageplade i 30 min.
Bag hornene ved 225° i 10 min. og pynt med glasur.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 8

250 gram Hvedemel

190 gram Smør

0,5 tsk Havsalt

0,5 spsk Sukker

50 gram Gær

1 deciliter Mælk

50 gram Smør

50 gram Sukker

25 gram Hakkede mandler

25 gram Rosiner

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g