Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Bagværk
45 minutter
15 minutter
10
Fremgangsmåde:
Hak mel og smør sammen og tilsæt salt og sukker.
Rør gæren ud i mælken, kom det i melet og ælt hurtigt dejen sammen.
Stil dejen til hævning i 10 min. og rør smør, sukker, mandler og rosiner sammen til et ensartet fyld.
Rul dejen ud i 4 cirkler og skær hver cirkel ud i 4 trekanter.
Fordel fyldet på trekanterne, rul dem sammen og stil dem til efterhævning på en bageplade i 30 min.
Bag hornene ved 225° i 10 min. og pynt med glasur.
Antal personer: 8
250 gram Hvedemel
190 gram Smør
0,5 tsk Havsalt
0,5 spsk Sukker
50 gram Gær
1 deciliter Mælk
50 gram Smør
50 gram Sukker
25 gram Hakkede mandler
25 gram Rosiner