Gode knækbrød Frøkiks

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Bagværk

30 minutter

15 minutter

10



Fremgangsmåde:

Hak græskarkernerne groft med en kniv. Bland frø, mel, bagepulver og salt. Tilsæt olie og vand og saml dejen, den er meget blød. Del dejen i 2 portioner og rul en portion ad gangen ud mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke bagepapir og skær dejen i firkanter. Læg bagepapir med kiksene over på en bageplade. Bages ved 200° på midterrillen 12-15 min. afhængig af dejens tykkelse. Læg kiksene på en rist og køl dem af.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 10

1 deciliter Græskarkerner

1 deciliter Havregryn

1 deciliter Sesamfrø

1 deciliter Hørfrø

1 deciliter Solsikkekerne

125 gram Hvedemel

1 tsk Salt

1 tsk Bagepulver

1 deciliter Jordnøddeolie

2 deciliter Vand

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g