Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Bagværk
30 minutter
15 minutter
10
Fremgangsmåde:
Hak græskarkernerne groft med en kniv. Bland frø, mel, bagepulver og salt. Tilsæt olie og vand og saml dejen, den er meget blød. Del dejen i 2 portioner og rul en portion ad gangen ud mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke bagepapir og skær dejen i firkanter. Læg bagepapir med kiksene over på en bageplade. Bages ved 200° på midterrillen 12-15 min. afhængig af dejens tykkelse. Læg kiksene på en rist og køl dem af.
Antal personer: 10
1 deciliter Græskarkerner
1 deciliter Havregryn
1 deciliter Sesamfrø
1 deciliter Hørfrø
1 deciliter Solsikkekerne
125 gram Hvedemel
1 tsk Salt
1 tsk Bagepulver
1 deciliter Jordnøddeolie
2 deciliter Vand