Video: Mississippi mudpie
Mississippi mudpieKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
2 timer 20 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
250 gram Blødt smør
-
350 gram Sukker
-
4 stk Æg
-
250 gram Hvedemel
-
200 gram Smeltet chokolade
-
4.5 tsk Kakao
-
1.2 stk Vanillesukker
-
100 gram Pekannød
-
1 knsp Salt
-
2 deciliter Skumfidus
Mississippi mudpie (1 stk.)
NB! Kaffen symboliserer de mudrede vande i Mississippi-floden.
Her er kaffen gemt i tilbehøret (isen).
Dejen
Blødt smør, sukker og æg røres sammen i røremaskine eller med en håndmixer.
Derpå røres ca 250 gram mel i lidt ad gangen.
Hold evt. lidt igen til at justere konsistensen på den færdige dej.
200 gram smeltet chokolade kommes i sammen med 4-5 tsk cacaopulver, 2 tsk vanillesukker , 100 gram grofthakkede, ristede pecannødder og et nip salt.
Smør en rund springform med rigeligt smør og kom dejen i.
Kagen bages i 25-30 minutter. på 190 grader.
Tages så ud af ovnen og dæk den med skiver/stykker af marshmellows/skumfiduser.
Derpå sættes kagen ind igen i ca. 10 minutter.
Pynt eventuelt med glasur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pandekager uden æg
Pandekager uden ægI en skål blandes alle de tørre ingredienser sammen. I en anden skål til...
Bananbåde med farin og flødeskum
Pak bananerne ind i folie og bag dem over åben ild, på grillen eller i en 350°C varm ovn i...
Græskarsuppe med porrer
Græskarsuppe med porrerSkræl kartoflerne og skær dem derefter i tern. Skær ligeledes græsk...