Video: Mississippi mudpie
Mississippi mudpieKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Dessert
10
Tilberedningstid
2 timer 20 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
250 gram Blødt smør
-
350 gram Sukker
-
4 stk Æg
-
250 gram Hvedemel
-
200 gram Smeltet chokolade
-
4.5 tsk Kakao
-
1.2 stk Vanillesukker
-
100 gram Pekannød
-
1 knsp Salt
-
2 deciliter Skumfidus
Mississippi mudpie (1 stk.) NB! Kaffen symboliserer de mudrede vande i Mississippi-floden. Her er kaffen gemt i tilbehøret (isen). Dejen Blødt smør, sukker og æg røres sammen i røremaskine eller med en håndmixer. Derpå røres ca 250 gram mel i lidt ad gangen. Hold evt. lidt igen til at justere konsistensen på den færdige dej. 200 gram smeltet chokolade kommes i sammen med 4-5 tsk cacaopulver, 2 tsk vanillesukker , 100 gram grofthakkede, ristede pecannødder og et nip salt. Smør en rund springform med rigeligt smør og kom dejen i. Kagen bages i 25-30 minutter. på 190 grader. Tages så ud af ovnen og dæk den med skiver/stykker af marshmellows/skumfiduser. Derpå sættes kagen ind igen i ca. 10 minutter.
Pynt eventuelt med glasur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Varm pastasalat med svampe og radicchio
Kog pastaen al dente i en gryde. Skær champignoner og shiitakesvampe i skiver. Varm hal...
Tærte med rucola og feta
Mel og smør smuldres sammen i en skål og samles til sidst med koldt vand. Dejen skal være...
Drinkpynt med sukker og lime
Brug krystalsukker for bedre effekt til dette drinktilbehør/dekoration. Skær en limefrugt...